Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cum arata in realitate

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cum arata in realitate
  • Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel
  • Cum arata in realitate electrica pe nume ID.4
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil cuprinde - cel putin initial, doar o singura varianta de motorizare. Cu 204 CP pe puntea spate, potrivit primelor detalii si informatii oficiale.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate ipostaze, uneori camuflat in Opel, alteori imbracat in haine de Kia, primul SUV cu propulsie suta la suta electrica de la Volkswagen a debutat oficial in urma cu mai putin de sapte zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute. Construita pe aceeasi arhitectura cu tractiune spate precum Skoda Enyaq, respectiva masina se remarca printr-un design modern, inspirat de conceptul ID. Crozz - prezentat in premiera mondiala acum mai bine de trei ani.

Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, seria atractiilor principale culmineaza cu stopurile 3D LED, insa nu vor trece neobservate nici banda iluminata ce face legatura intre blocurile optice instalate la nivelul partii frontale sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch. Odata ajunsi la interior, clientii vor descoperi o plansa de bord minimalista, cu doua ecrane color folosite pentru afisarea tuturor comenzilor si informatiilor.

In ceea ce priveste lista cu motorizari disponibile, ei bine... primul Volkswagen ID.4 din istorie isi va intampina initial cumparatorii exclusiv intr-o formula care include un motor electric cu 204 CP pe puntea spate, alimentat de o baterie cu capacitatea neta de 77 kWh. In aceasta configuratie, respectiva masina necesita aproximativ 8.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima este de 160 de kilometri pe ora, se arata in comunicatul de presa dat anterior publicitatii.

La final, fisa cu specificatii tehnice mai dezvaluie si ca autonomia totala urca pana la 520 de kilometri, pe cand incarcarea dureaza numai 30 de minute - pentru 320 km, ce este drept. Datele referitoare la pretul de vanzare, dar si data de la care se va da startul vanzarilor raman o mare necunoscuta la momentul de fata, insa nici despre cum va arata pe viitor lista cu optiuni in materie de sisteme de propulsie nu se cunosc foarte multe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2020