Volvo se gandeste sa lanseze un model hibrid de clasa mica

Volvo se gandeste sa lanseze un model hibrid de clasa mica
Volvo se gandeste la un parteneriat cu un alt constructor in vederea lansarii unui model hibrid de clasa mica. Potrivit Autocar, noul model ar putea folosi un sistem de propulsie electric sau unul hibrid.
Distribuie pe Facebook

Potrivit sefului de planificare de la Volvo, Lex Kerssemakers, citat de Autocar, suedezii au fost impulsionati de vanzarile versiunii hibride a lui V60, incat iau in considerare construirea unui model de clasa B cu propulsie hibrida.

Oficialul companiei a specificat insa ca nu exista momentan un plan concret in vederea aparitiei noul model. In acest an, Volvo estimeaza vanzari de 10.000 de unitati pentru versiunea hibrida a lui V60, motiv pentru care a decis sa dubleze productia.

"In prezent, nu avem niciun plan concret, dar purtam discutii. Fiecare constructor vorbeste despre impartirea platformelor si a componentelor, este sigura solutie eficienta, asa ca exista cu siguranta o posibilitate de realizare a acestui model. Rolul segmentului B este in crestere in materie de vanzari si de reducere a nivelului mediu de emisii", a declarat Lex Kerssemakers, directorul departamentului de planificare produs de la Volvo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2013