4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Am o intrebare despre inmatric...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o intrebare despre inmatricularea masinii cumparata de la un intermediar din alt judet

 Sall!! Am cumparat un renault 19 de la X din Braila, X o cumparase de la Y acesta fiind al II - lea proprietar si trecut totodata pe cartea masinii. X a inregistrat masina la financiar, a facut itp-ul (valabil pana in 2013) si asigurarea dar nu a inmatriculat-o pe numele sau la politie. Eu sunt din Galati, am de la X cartea masinii, fisa de inmatriculare, certificat de inmatriculare, asigurare, contract v-c, certificatul de atestare fiscala scos de el, fisa de inmatriculare si contractul v-c facute de X cu Y. Am inregistrat si eu masina la financiar (trebuie sa platesc impozitul pana pe 30 sep 2011) dar nu am inmatriculat-o pe numele meu (deja au trecut aproape 3 luni de la cumparare) ca sin in cazul lui X numai ca ca de data asta eu sunt din alt judet.

Intrebarea mea e daca pot sa circul in continuarea cu masina fara sa am probleme cu politia ? Si, cand o voi inmatricula, mai este valabil itp-ul?

Multumesc anticipat !

 

A intrebat edward91 (490 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani poti circula deoarece legea nu iti interzice, dar din moment ce o ai trecuta pe numele tau la financiar, ce te opreste sa o treci pe numele tau si in talon??? itp-ul va ramane valabil.

Comentarii:

A comentat edward91 (490 puncte) acum 12 ani deocamdata nu am bani si ptr inmatriculare: RAR, taxe, asigurare, etc
0 voturi
A raspuns edward91 (490 puncte) acum 12 ani Si ms mult ptr raspuns! Sper sa fie asa. Daca nu o sa vad cand ma opreste nea politai ca pana acum nu am avut deaface cu el!