4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > ajutati-ma va rog .audio logan...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ajutati-ma va rog .audio logan ?

salut .detin un logan mcv .am schimbat toata linia audio  casetofon boxe fata spate. pe fata am pus jvc 16 montate pe suportul boxelor originale ..si pe spate pioneer 16.5 la fel montate . problema este ca le am de un an casetofon si boxe ..dar sunt dezamagitoare ..dai bassu sa se auda calumea apasat ..dar cand treci de un volum dau kix ..pe radio parca suporta putin mai bine ..am incercat toate modurile posibile ..nu se aud ok ..incet da pot sa dezactivez functia cu mhz .. ai bass da dai mai tare si e jale..nush ce sa fac.ori le.am legat aiurea cand am taiat papucii vechi si nu am pusplus minus ok .dar am invartit in timi si fire si tot . va rog sa dati orice sfat .

Imagini atasate

A intrebat rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Intre radio si boxe sunt fire intregi sau 'carpite'?Nu stim cat de bine se aud,nu stim ce pretentii ai tu de la ele.Pentru bass mai puternic ai nevoie de un amplificator s subwoofer,boxele sunt destul de limitate.
Ps:Ce putere (rms) are radio?
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani 4x50 are . nu vreau sa se auda gen subwoofer .dar incet se aud ok ca bass . uite ca o comparatie ..esti in masina iti place o melodie ..ok dai la 20 25 vol ..ca iti place piesa .ai pornit motoru si deja in mers numai auzi cum ai vrea ..dai la un 40 si boxele parca isi da duhul
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani e firul intreg original ..boxele vechi erau legate printr-un connector .am taiat firele si am legat la boxe .atata
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 9 ani Salut!

Nu te supara pe mine, dar linia ta cea noua e mediocra din punct de vedere al calitatii sunetului. Nu poti avea asteptari prea mari de la ele.
Poti incerca un amplificator, dar parerea mea e ca nu se merita.
Daca vrei bass apasat, iei un subwoofer, cum a zis si colegul Stefan.
Ca sfat pe viitor: boxele pe 2 cai, cum sunt cele achizitionate de tine, nu se monteaza in usi. In usi se pun midbass sau chiar bass. Tweeter-ele se pun aproximativ la nivelul urechii, sau indreptate spre ea.
Le poti drege cu un aplificator, dar e ca si cum ai pune Cola intr-un vin naspa.

Bafta!

Comentarii:

A comentat rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani boffty crezi ca daca le pun pe cele stock se va auzii mai ok ? cum imi pot da seama daca cumpar boxe midbass sau bass ?
A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 9 ani Salut!
Totul tine de frecventa sunetului. Asa ca bass-ul este de fapt sunet la frecventa joasa, mediile sau midbass-ul sunet la frecventa medie(nu stiu exact valori dar poti gasii pe internet) si tweeter-ul reproduce sunete inalte. Amplasarea in masina a boxelor trrbuie sa fie in stransa legatura cu modul de propagare a sunetului. De aceea nu se pun tweetere in portbagaj, pentru ca nu mai auzii nimic.
Nu stiu daca cele vechi sunt mai bune.
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani pe spate sunt pe 3 cai .nu ma supar