4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Amplificator auto Model

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Amplificator auto Model

Salut baieti am facut rost de un amplificator dar nu stiu ce model este,daca ma puteti voi ajuta.Si poate stiti daca merge legata si la un sony gt20.Multumesc!

Imagini atasate

A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 12 ani e o chinezarie de amplificator.....il gasesti in piata la rusi undeva la 100-150... in legatura lu legatul la GT20..nu stiu ce sa zic ...incearca si vezi ce iese, daca se aude frumos tine-l.
0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani Salut posibil sa fie cum ai zis tu,dar baiatu care mi la dat la luat din germania de la un targ si am inteles ca se poate lega la gt20 cu un releu.Mersi de raspuns.

Comentarii:

A comentat oNu (6,910 puncte) acum 12 ani e vorba de o mufa....care costa intre 35-50 lei....parca ii zice mufa up-down(daca nu ma insel) dar o sa ma informez sapt viitoare si o sa iti spun exact
0 voturi
A raspuns BDYx (1,380 puncte) acum 12 ani ma poate ajuta si pe mine cineva sa inteleg care este diferenta dintre un amplificator monobloc si unu stereo va rog frumos
0 voturi
A raspuns yonutz85 (1,520 puncte) acum 12 ani Poti sa-l legi de la difuzoare pe intrarile high-input,sunt cele in dreptul carora scrie "radio". La ce vrei sa-l folosesti,subwoofer sau sa amplifici difuzoarele masinii?