4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Intrebare Amplificator AUTO!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Intrebare Amplificator AUTO!

am un amplificator auto kenwood kac 622..si habar nu am cum sa il leg...am 1 fir rosu(power 12+) aici cred ca trebuie legat de la baterie..un fir galben(12+ permanent) habar nu am cei cu asta ..fir negru(-)..un fir albastru(remote) si mai multe iesirei....am incercat sa leg firul rosu la baterie ...rca-urile la cd player..remotu..si minusu de la caroserie dar nu merge...si nu stiu pe ce iesire sa leg subwooferu...iar firul galben..ce este....?

 

MANUALUL: http://inform3.kenwoodusa.com/manuals/kac622.pdf
A intrebat dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns fulgerash (8,220 puncte) acum 12 ani rosu si galben borna + , negru borna - ,albastru(remote) la firul albastru de la casetofon sau legat la firul de + la antena automata depinde ce ai

Comentarii:

A comentat Bigu (1,450 puncte) acum 12 ani galben(+ permanent), rosu(+de contact), negru (-), fir albastru(remote-se leaga la amplificator ca acesta sa porneasca)
+1 vot
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani

editat de dragosssh acum 12 ani

am legat rosu cu galben dupa am incercat sa pun plusu la borna de pe baterie(nu am dat minusu jos de la baterie..doar am atins cu firu ala gros rosu sa vad daca porneste subwooferu intrucat cd playeru era pornit)....a facut o scanteie mare(cand am pus doar firu rosu singur si l-am atins la borna bateriei a facut scanteie dar mica)..si mi-a zis un amic ca face scurt si cica nu trebuie pus asa
–1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani din cate stiu eu se leaga intai + si apoi legi - sa nu faca scurt. si cand resetezi calculatorul la masina tot asa stiu ca se procedeaza se scoate borna negativa .
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Firul rosu cu cel galben la PLUS, cel negru daca nu iti ajunge pana la baterie sa il legi pe MINUS de la baterie ( acolo il am eu legat, dar am bateria in portbagaj BMW e36 ), atunci scoti bancheta din spate si desfaci prinzatoarea de centura ( are un surub de 15-16 ) il pui akolo si dupaia il strangi bine, ca posibil sa nu iti faca contact bine impamantarea ( firul negru ) si eu am patit la fel, dar acolo la centura 100% face legatura. Remot-ul la remote la casetofon ( poate ai mai multe fire cum am eu la un casetofon SONY x-PLOD am ), poate ai ca mine 3 fire, unul albastru deschis, albastru inchis si galben, iar u sa-l legi de cel albastru inchis ala fiind remot-ul ( ca poate deasta nu iti porneste amplifu` ), iar ai grija sa te uiti la casetofon unde legi cel rosu cu 2 mufe ( pe FRONT sau REAR ), unde il legi la cassetofon, acolo il legi si la amplif ( FRONT - FRONT, REAR - REAR ), iar dupa aceasta ar trebui sa-ti mearga 100%.

Sunt in domeniu si stiu.
Sper ca ti-am fost de folos. Daca esti din Timisoara intra pe id-ul meu dj_surround_liquid si ne intalnim si te ajut.
Salut !!!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani P.S : am uitat sa-ti spun : Vezi cum legi subwofferu` de statie ..... te uiti la subwoffer unde e plus, acel fir legi si la amplif la plus ( deobicei plusul este in dreapta, iar minusul in stanga, iar in mijlok ar trebui sa-ti ramana un slot gol )
Salut !
0 voturi
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani ms fain...dar degeaba pentru ca atunci cand leg firul rosu cu cel galben face scurt...nu stiu ce are...ma gandesc si ca mufa care intra/iese din amplif..nui cea originala..pentru ca are 4 iesiri ptr boxe...are un plus minus...fir galben si un fir albastru remote..iar amplificatorul ar doar 2 iesiri...
0 voturi
A raspuns dj_t (2,840 puncte) acum 12 ani in mod logic, rosu cu galben se pun pe plus, acum daca u nu ai mufa originala, o poti verifica la un electrician (sau daca esti in domeniu, desfa si la kenwood scrie pe placa de baza firele de unde pleaca ce semnifica), iar negru e minus. remote nu e obligatoriu, atata timp cat rosu cu galben intra in statie si da curent. practic galben e un permanent iar rosu il poti comuta pe intrerupator. daca face o mica scanteie pare destul de normal, daca ai avut experienta sa umbli cu o baterie sa iei si sa pui bornele, la fel face...
0 voturi
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani da...dar face o scanteie mare si topeste firul...
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Incearca sa legi firul galben la casetofon la minus.
0 voturi
A raspuns dj_t (2,840 puncte) acum 12 ani bun, de acord cu tine, ai desfacut sa vezi cum sunt puse firele? cum sunt sudate in placa de baza?