4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Probleme Zgomot in subwoofer

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Probleme Zgomot in subwoofer

DE la un timp mi se aude zgomotul motorului in subwoofer , mai ales la relanti , e un bazait undeva la 20hz foarte enervant.

De la ce ar putea fii?

RESPECT
A intrebat Livyooo (300 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani 20hz? nu prea cred. pune un condensator si ai sa scapi de bazait. nu este normal. da si tu mai multe detalii despre sistem:) numele amplifului in special.
0 voturi
A raspuns Livyooo (300 puncte) acum 12 ani Condensator este montat pe sistem, amplificatorul este un Hifonics txi6000 , sub un pioneer tsw307d4. Playerul un pioneer deh-p80-mp,
Zgomotul il face de cand am incercat al sub pe statie , care avea vreo 300rms un mutant. am incercat cu alte rca-uri dar la fel face. cand e motorul oprit nu se aude , deci eu cred ca e ceva pe partea de alimentare.
+1 vot
A raspuns Choby (520 puncte) acum 12 ani ar putea sa fie chiar cablurile de alimentare de la statie , ori ca nu au fost prinse bine , ori ca sunt ciupite undeva . Alta problema ar putea fi reglajele , ca in momentul in care nu primeste impulsuri de la player sa ramana in tensiune . Verifica cablurile si reglajele . Sper ca tia`am fost de ajutor .