4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Achizitie Alfa 147 sau GT?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Achizitie Alfa 147 sau GT?

A intrebat iulianb59 (130 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coaje valentin (1,850 puncte) acum 11 ani salut, eu in locul tau nu as lua nicio masina alfa, am avut doua si ambele cu probleme, la o alfa 147 1.6 twin spark mi-a fiert motorul, i-am schimbat foarte multe piese si troncane mereu orice i-ai face, bat culbutorii etc , iar la alfa 156 iar o gramada de probleme, nu stiu nimic despre gt ca nu am avut, daca te-a ajutat comentul ...
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani am avut o alfa 156 selespid ( sch vitezele de pe volan ) super masina , in afara de consumabile nici o problema !!! si fugea tata !!! eu zic gt !!
0 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 11 ani Eu as alege Gt>P.s. daca tot vrei alfa romeo iati orice v6 care le au.Am avut 2 156 una 2.0 tspark si alta 3.2 v6!Oricum gt si 147 nu mai au motoarele t.s-park au jts ca motor benzina mai silentios si mai durabil>Fiabiliatea lor mituri,preturile la piese rezonabil iti dau un ex.Un schimb de brate(calitate fabrica)la un a4 al unui prieten de al meu era la fel ca la alfa,Bineinteles daca pui piese de vapor la alfa o sa cada mult mai repede gen brate bucse si altele.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca esti decis pe alfa,trebuie sa fii fan.Sunt masini care fie le cunosti si accepti si defectele fie nu iti plac.Cutiile selespeed,am vazut scris mai sus,sunt de 2 tipuri,pana in 2002 cu probleme pe bani multi si cele de dupa,care folosite corect sunt exceptionale.
Cum ai ajuns sa compari un 147 cu gt?In afara de alfa nu au nimic in comun,Gt,desi nu sunt fan alfa,m-a impresionat.
Pe partea de condus este foarte buna,directie precisa,putin cam tare,schimbatoru(vorbesc despre design pininfarina) este exceptional la fel si etajarea treptelor.
Spatiu in spate ai destul daca nu depasesti 1,90.Portbagajul e si el destul de mare,oricum 4 persoane plus bagaje nu va face fata.
Daca te gandesti la gt,cauta 3,2 benzina,este un motor exceptional in afara de consum(alfa este si va fi orientata spre sportivitate).
Per total o masina excelenta,cum am zis mai sus cauta versiunea Pininfarina.
Despre 147,sunt foarte populare si gasesti piese peste tot.Te costa ceva mai mult la bujii daca iei motor t-spark,mie sincer nu imi plac motoarele ca devin zgomotoase si auzi si pe strada cum scutura cate unul.
Tu in fond vrei o masina sportiva si mai mult de week-end sau una de zi cu zi?Gt nu se preteaza la mers de zi cu zi,decat daca ii dai cat cere(consum,si crede-ma ii place).

Comentarii:

A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sal , sa sti ca selespidul meu era din 2000 si nu am avut probleme , o singura data am calibrat o deoarece era pauza cam mare intre schimbul vitezelor , dar de atunci nimik , am mers vreo 30000 km cu masina!!!
0 voturi
A raspuns eykron (4,170 puncte) acum 11 ani personal prefer GT-ul!
oricum e mare diferenta intre cele doua, din orice punct de vedere!