4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Achizitie Suspensie Golf 3?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Achizitie Suspensie Golf 3?

Salutare , am de gand sa schimb suspensia pe masina . Caut ceva cat mai confortabil. Nu stiu prea multe despre tipurile de arcuri sau tipurile de telescoape , dupa ce repere se recunoaste confortabilitatea lor. Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi. In momentul de fata masina este inalta si rigida, am telescoape sachs montate acuma vreo 3 ani . arcurile le-am luat de la un prieten de pe masina in speranta ca vor fi mai confortabile decat ale mele , nu inteleg de ce arcurile montate la mine pe masina , fac ca masina sa fie mai inalta si mai rigida iar la el este la o inaltime normala si foarte confortabile. telescoapele imi pot regla inaltimea si duritatea ?
A intrebat viiper91 (1,670 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 10 ani ,,nu inteleg de ce arcurile montate la mine pe masina , fac ca masina sa fie mai inalta si mai rigida iar la el este la o inaltime normala si foarte confortabile. telescoapele imi pot regla inaltimea si duritatea ?,,

Arcurile montate la tine pe masina fac ca masina sa fie mai inalta pentru ca ai telescoapele altfel si in principal,pentru ca nu sunt arcuri pentru masina ta,si probabil sunt si mai inalte.Telescoapele nu iti pot regla inaltimea si / sau duritatea.
O suspensie sport fixa(e ceva mai joasa decat cea standard) nu stiu daca te-ar ajuta foarte mult,asta depinde.
Mai poti opta pentru cea sport reglabila(DA,la asta poti regla inaltimea/duritatea,odata ce o lasi mai jos,devine mai tare,si mai ,,incomoda,, sa zic asa).

Nu stiu ce sa iti recomand,am mers cu cea reglabila lasata jos,destul de jos,sunt fanul acestora,le-as lasa cat sa ating pe jos,in schimb nu prea mai ai ce vrei tu,CONFORT,o sa te cam ,,zgaltaie,,.
Eu zic ca poti incerca cu o suspensie sport simpla TA-Technix.Atata timp cat e nou,o sa fie ok.Si din cate stiu,este posibil sa o poti returna in cazul in care nu esti multumit.Multa bafta...PS:Fan Golf 3.Sa ai grija de ea si...Fa-o sa moara unica.