4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Achizitionarea unei masini sec...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Achizitionarea unei masini second-hand.

Salutare .

Vreau sa imi cumpar si eu o masina si ca buget am 3000 Euro,am permisul de 1 luna si vreau si eu o masina asa de incepator cu un consum mic,sa nu fie foarte costisitoare intretinerea .

Eu am gasit un seat leon an 2002 ,motor 1.4 benzina la 3000 de euro,dar toti prieteni mei care au masini imi tot zic ca o sa fie consumul mare,masina la prima vedere arata bine.

Astept parerile voastre si cam ce masina as putea sa imi cumpar care sa se incadreze in bugetul meu . Si o parere pentru masina de care am zis mai sus .

Va multumesc .
A intrebat fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Prea mic motorul ala pentru Seat Leon cauta ceva mai mare ca gasesti la banii aia.
Fiat Stilo,Alfa Romeo 147 astea ar fi 2 variante dar nu sunt fiabile si nu se aud lucruri bune despre ele la consum (depinde si de motoare)
Daca vrei consum si fiabilitate-un vw polo,opel corsa,opel astra(cam uratel dar bun),si un vw golf 4 dar tot cu motor 1.4 75 de cai,skoda fabia,ford focus.Eu as alege ori ceva dintre opel-uri skoda fabia,ford focus.
Daca vrei sa mai iesi si din oras iati ford focus sau opel astra.Daca o iei doar pentru oras sa te misti repede iati un opel corsa.

Comentarii:

A comentat cosmin300 (2,720 puncte) acum 12 ani alfa romeo 147, nu are costuri de intretinere mici oricum ai dao

Alte raspunsuri: (5)

+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani peugeot  206 motorizare 1.6  HDI .  parerea mea cu toate ca stiu ca o sa sara toata lumea cu masini nemtesti .

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Da am uiutat de peugeout :D foarte bun motorul ala...
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Sare din buget.Eventual un 1.4 HDI.
A comentat Giuliano_G (1,130 puncte) acum 10 ani Ai un minus din pacate ...citeste atent descrierea baiatului ...spunand ca are carnet de 1 LUNA ...
tu ii recomanzi motorizare de 1.6 ?...
p.s : Timp de un an ..posesorul de autovehicol incepator nu are dreptul de a conduce masini cu capacitatea cilindrica  mai mare de  1.4
0 voturi
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani O sa mai astept pana o sa gasesc ceva potrivit si o sa tin minte sfaturile voastre .

Va multumesc pentru sfaturi.
+4 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Opel astra G 1.7 DTI

Daca esti viitor student fara bani.

Comentarii:

A comentat tiranic.golan (490 puncte) acum 12 ani daca e student,si la inceput in ale masinilor,nu ar fi mai bine sa inceapa cu un benzinar mai micut .a,  ma scuzati  virsta celor de virsta studentiei solicita oarece stil.diesel de la astra e ok  costurile la filtre sunt mici fata de alfa si focus , trenul de rulare ,cu tot ce cuprinde el e cam pe acolo cu seat, la preturi ma refer.dar mult mai fain e seatul.asta sa nu uitam daca il gaseste la banii astia?!
A comentat Giuliano_G (1,130 puncte) acum 10 ani Ai un minus din pacate ...citeste atent descrierea baiatului ...spunand ca are carnet de 1 LUNA ...
tu ii recomanzi motorizare de 1.7 ?...
p.s : Timp de un an ..posesorul de autovehicol incepator nu are dreptul de a conduce masini cu capacitatea cilindrica  mai mare de  1.4
0 voturi
A raspuns tiranic.golan (490 puncte) acum 12 ani sfatul meu este sa iei masina daca ai gasit-o la banutii astiia.primul plus, fata de alfa, ford,si opel este pedigree german din volksburg imbinat  cu stilul nemaipomenit a celor de la seat.iar placerea de a conduce nu ti-o va oferi corsa,alfa e prea sofisticata pentru inceput iar fordul e ok dar mai fain e seatul.
0 voturi
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Astazi am fost cu seat'ul la un service-auto si am stat o zi intreaga,am incercat cu mecanicul de acolo sa vad daca masina are vreo problema,a gasit doar o bujie cu o problema si distributia trebuia schimbata si spre surpriza mea intre banchetele din spate a gasit o trusa de machiaj si o pereche de chiloti,am ramas prost cand am vazut,mecanicul radea de mine.L-am intrebat care ar fi raportul consum/intretinere si el mia zis ca am nimerit o masina buna si ca nu o sa coste asa mult intretinerea si in ceea ce priveste consumul a zis ca depinde de cum merg si eu cu masina .Si pana la urma am cumparat-o .

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi/pareri .