4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce parere aveti ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Ce parere aveti ?

Buna ziua sunt din Mioveni si am gasit pe cineva tot  din Mioveni care vinde un Logan 2009 31.000 km pret 5.000E fix si are numere de CS el a zis o poveste ca ia lasat-o matusisa sa o vanda ...Masina arata bine m am uitat deci daca a fost lovita a fost facuta foarte bine ....e suspect ca ne am intalnim undeva si langa mai era parcat un logan Mcv si se vedea ca a fost lovit si era in reparatie...avea aripa noua si mai era la polizor luat ? Ce spuneti ? A si inca ceva daca eu duc masina sa o pun pe calculator se vede daca a fost dat kilometraju inapoi sau sunt metoade sa il dai inapoi sa nu se vada ? MUltumesc ?

Imagini atasate

A intrebat udristem (570 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Daca ai posibilitatea unui tester obiectiv(nu unul din orasul vostru ce ar putea fi *influentat* de vanzator) si totul iese ok;daca vrei logan;daca ai banii necesari si doresti sa ii investesti intr-o masina ce se devalorizeaza rapid;daca daca daca atunci cumpar-o fara dubii si retineri.Dar ca si parere subiectiva,te sfatuiesc sa mai cauti,nu te hazarda si deschide bine ochii ca sa nu deschizi punga mai tarziu.Am intalnit masini daune totale,reparate la sicaro(cine stie cunoaste) si re-vandute ca si masini sh ne-lovite cu carte service ok etc etc.Succes la achizitie iar prin acest post nu doresc a te influenta in nici un fel.O seara buna
+5 voturi
A raspuns udristem (570 puncte) acum 12 ani Iti multumesc da dasta imi e si mie frica asta o sa fie prima mea masina am fost cu tati sa ma uit la ea acum 5 ore si a ramas sa ne vedem maine si zicea tati sa ia un prieten de e mecanic si sa  o duca la cineva sa o puna pe calculator de il stie el...mi sa parut suspect ti am zis ca am vazut ca era loganu ala MCv care era in curs de reparre...
+4 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani una din zonele care trebuie neaparat verificate este unde se uneste stalpul cu plafonul, am vazut destule masini lovite, daca se repara acolo se pune presa, dar raman urme relativ vizibile, dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, dupa cum zice si tavi_cc, deschide bine ochii...

Cel mai bun raspuns:

+9 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Salutare.
O chestie e ciudata rau la masina asta.Nu prea arata de 2009.In poza pe care am pus-o eu editata sunt niste chestii care nu se pupa cu Logan an 2009:
1-acel surub de la conducta de AC nu are cum sa fie auriu.La Logan sunt gri tratat.
2-de ce este luat scrisul de pe capacul de la filtrul de aer?!La Supernova pe care am avut-o eu,an 2002 era neatins.Acolo s-a intamplat ceva.Si parca la 1.4 MPI carcasa de filtru e un verde inchis nu neagra!
3-suruburile care prind capacul carcasei de aceasta sunt de culoare neagra in mod normal si nu ce se vede in poza.Iar e ciudat!!!
4-unde e vopseaua de pe capacul de la vasul lichidului de servodirectie!Acele inscrisuri nu se duc asa usor!
Ai zis ca masina e pe numele matusii sale.Atunci de ce are folie pe luneta,si mai mult ca sigur si pe geamurile usi spate??!Greu de crezut ca femeile in toata firea vor folie de 5% transparenta!

Legat de tester:fiind motorizare pe benzina din ce stiu eu e foarte greu,chiar imposibil sa afli kilometrii reali.Asta o spun ca si eu detin benzinar,nu Logan,si la fel,am incercat sa aflu cat are reali.Fostul meu coleg din service-ul unde am lucrat la vremea aceea si care era la diagnoza a zis ca la benzinar nu se poate,doar la diesel.De dat inapoi e foarte usor.
Incearca sa mai pui si tu niste poze cu ea,toate pe care le ai si imi vine si mai usor asa dar parerea mea sincera:cu 5000 te alegi cu o "straina" de toata frumusetea si cu mult mai multe optiuni fata de ce are Logan.De calitate si piese numai zic.O "nemtoaica" e cu mult peste Logan si nu ma refer la BMW neaparat,ca asta au majoritatea in minte cand aud de Germania!
Ai N masini mai bune decat Logan la 5000 cash!

Imagini atasate

Alte raspunsuri: (2)

+2 voturi
A raspuns udristem (570 puncte) acum 12 ani Da uite mi ai cerut mai multe poze acestea sunt toate care le a pus el pe *******! El zice ca" Da daca nu ma credeti mergem la mecanic unde vreti sa o verificam "

Imagini atasate

+3 voturi
A raspuns puya.crisan (4,830 puncte) acum 12 ani eu zic ca a fost vopsit botul bara capota aripa dreapta ...uita-te atent la ea daca nu se vad valuri mici in vopsea (poate stii la ce ma refer daca nu uita-te la una cu vopsea originala ai sa vezi niste mici umbre ca niste norisori) si uita-te la imbinari sub chedere, deschide usa si vezi pragurile daca sunt gazate sau revopsite...uita-te la suruburile de la aripi de la una originala si la aia care vrei sa o cumperi vezi daca sunt la fel... uita-te la bord daca nu a fost schimbat sub el , poti sa pui pe cineva sa se uite de eventuale airbag lipsa, vezi daca merge aerul sau functioneaza toate electricele corespunzator uita-te daca bate vreun far aiurea daca bate sigur a fost inlocuit si nereglat si deobicei se omit lucrurile astea....uita-te la pedale schimbator volan cat de uzate sunt... la bara din fata daca nu are nici o imperfectiune clar e vopsita...musculite pietricele imposibil sa nu faca ceva in 31000 km. plus treaba cu folia are dreptate colegu' cine dracu a vazut matusa cu folie pe toate geamurile...
sa fim seriosi.