4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > mai pot face ceva?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Mai pot face ceva?

de 10 luni de zile am cumparat de la firma renault de langa köln un seat leon 1p 1,9tdi 2008 84.000km la pretul de 12,900 euro in rate,banca a acceptat,totul ok fara a avea drept de munca sau de sedere in germania,pot sa zic ca nu mi-au cerut aceste acte..ieri am fost la o alta firma(köln) sa iau alta masina..baietii de acolo mi-au zis ca masina mea merita 6500euro dupa 10 luni in care am facut 11 000km,si mi-au zis ca masina a avut accident,iar cand am cumparat-o nu mi-a zis nimeni nimik.....mai am 2 luni garantie la ea........cand am cumparat-o am dat 3500 euro banii jos si restu cica sa platesc in rate,iar acum mai am 9100 de plata.....AM NEVOIE DE AJUTOR;CE POT FACE.CUM AS PUTEA S DAU MASINA INAPOI SAU C EMA SFATUITI VOI::::::::MS MULT!!!!!??????

Imagini atasate

A intrebat pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani Poti sa faci o expertiza tehnica autorizata care sa demonstreze ca masina a fost accidentata inainte de a fi cumparata de tine, iar tu trebuie sa demonstrezi ca nu ai fost instiintat de aceasta problema la momentul cumpararii masinii. Acum din cate stiu eu acest fapt trebuia mentionat in contractul de vanzare cumparare, unde cred ca se incadreaza la defecte ascunse, situatia devine mai incurcata daca masina a fost reparata fara acte doveditoare inainte de a fi vanduta firmei renault. Poti sa mai incerci la politie sa verifici daca a avut vreun accident sau la firma de asigurari unde a fost asigurata de precedentul posesor. Cel mai important aspect e sa dovedesti ca s-a intamplat inainte de cumpararea ei si ca nu ai fost instiintat. Posibil sa ai nevoie de un avocat care cunoaste legile care se aplica acolo. Bafta
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Un prieten din Italia imi spunea ca la cumpararea unei masini cu peste 5000e, sa mergi cu avocat si apoi cu mecanic.
Si acum, trebuie sa consulti un avocat.