4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Sfaturi in legatura cu achizit...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Sfaturi in legatura cu achizitia unei masini

Salut 4Tuning! Am un buget de 8000€ si as vrea sami achizitionez o masina. Ce pareri/sfaturi imi dati? Vreau sigur sa fie diesel! Va fi folosita si in oras si in afara. Multumesc anticipat!

A intrebat nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani In primul rand sa o cumperi din Ro.E foarte rentabil mai ales cu taxa de prima inmatriculare si etc.
Daca vrei neaparat diesel iti recomand un Audi A4,1.9 TDI   are un raport extrem de bun intretinere/calitate/performanta.
Am mers cu un exemplar vreo 3 luni de zile si sincer la 500k km care ii avea,doar consumabile schimbate si o pompa de apa.
Sau un opel astra g,1.7 dti sau 2.0 dti,sau vectra c.
Ford focus cu 1.8 tddi.
Vw bora mai e o alegere potrivita.
Sincer,cu toate ca o sa primesc dislike cu duzina,sunt sceptic pt clasica alegere bmw e34 e46,sunt bune,puternice dar consum intretinere piese chiar daca sunt pe toate gardurile,au preturi piperate.
Nu in ultimul rand Skoda octavia tour,e inca o masina rezistenta fiabila si ieftin de intretinut.
Sper ca ti-au fost utile sfaturile mele.
P.S.A fost o parere personala.

Comentarii:

A comentat nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Multumesc mult pentru raspuns macar miai facut o idee asa in mare.Si alte raspunsuri sunt binevenite!
+3 voturi
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani Pe langa "clasicele" spuse de colegul stefan, mai sunt si alte optiuni de luat in considerare : Mitsubishi Lancer, Kia cee`d, Honda acord, Ford focus, Toyota avensis, toyota corola etc... Nu am mers cu toate dar nici nu vorbesc din auzite. Toate sunt modele bine puse la punct, cu "problemele copilariei" rezolvate ( exceptie Kia cee`d care este un model relativ nou , dar totusi are o garantie de 6 ani sau 150 mii km din cate stiu eu). Ramane la alegerea ta sa hotarasti ce model e mai potrivit pentru tine. Bafta la cumparaturi:)

Comentarii:

A comentat nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Ok.Multumesc mult de informatii!
+4 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Cu riscul de a ma umple de voturi negative, iti recomand sa-ti iei o japoneza, de preferinta Toyota. Au niste diesel-uri super.

Comentarii:

A comentat ruch0 (3,820 puncte) acum 12 ani pers care iti vor da voturi negative pt ca ai spus sa isi cumpere o japoneza ar trebuie sa primeasca ban de pe 4tuning k nu au nici o treaca cu masinile....Parerea mea uitate dupa un mitsubishi lancer ii o masina f buna, piesele nu's scumpe cum se spune in popor, ai si performante chiar si al diesel iar confortul si tinuta de drum la japoneze ii mult peste cele masinile europene non premium...
+3 voturi
A raspuns gigidondoti (3,910 puncte) acum 12 ani honda accord da te incadrezi in buget,e peste toate alea enumerate
+2 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani cauta o skoda,ieftina,durabila,intretinere ieftina,confort,tot ce vrei de la o masina