4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > VW CADDY - pro / contra?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

VW CADDY - pro / contra?

Doresc sa achizitionez un VW Caddy.

Precizez faptul ca ma intereseaza pentru plecari in concediu (spatiu mare de bagaje, masina spatioasa in general si pt pasageri).

 

Ce puteti sa-mi spuneti de aceasta masina? Pareri pro sau contra.

Unde exceleaza, unde nu exceleaza.

In cazul in care o sa cumpar, precizez faptul ca o sa fie motor STRIC BENZINA !!! nu doresc sa achizitionez motorina sub niciun fel.

Asa ca astept in cazul in care aveti idee, ceva sfaturi si de motor.

 

Multumesc anticipat
A intrebat stuparu_mihairadu (3,140 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 8 ani CADDY este o masina fiabila , se intretine usor, spatiu generos ,insa este o masina mai mult de lucru(santier ,distributie etc)
Recomandarea mea ar fi sa te orientezi catre SHARAN ,care este mai eleganta ,dotari mai multe ,mai confortabila.cu motorizarea de 1.8 T ai 150 de CP,si taxele acceptabile.Daca folosesti mai mult ptr concedii , drumuri lungi te ajuta ,nu trebuie sa te rogi de ea la fiecare depasire.
La CADDY pe benzina ai doar varianta de 1.4 care are 75 CP si 1.6 cu102 CP.
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 8 ani Eu iti recomand o honda stream 1.7 125CP sau 2.0 156CP, fiind recunoscute ca avand motoare foarte fiabile la fel ca si restul masinii, are 7 locuri dar in configuratie de 5 ai un portbagaj urias. Sau mazda 5, toyota previa, ori daca vrei ceva mai nou un mitsubishi grandis, sharan cum s-a zis mai sus...toate astea dupa parerea mea fiind mai ok  ca si masini de familie decat caddy, parerea mea
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Salut.E o masina ok pt concedii,cu putina imaginatie e destul de modulara si are o stabilitate buna .E pe platforma de VW Golf deci cam toate problemele Golfului le are si Caddy.Nu sunt multe,motorul pe benzina e fiabil si destul de putin gurmand.Totusi nu are cuplul unui diesel.Oricum orienteaza-te bine la masina sa nu fi fost tavalita anterior.Bancheta spate nu prea se preteaza la comfort pt drumuri lungi.Este o masina aerisita si cu multe spatii de depozitare in schimb si daca nu a carat marfa pe terenuri grele o sa fie o masina foarte durabila.

Comentarii:

A comentat stuparu_mihairadu (3,140 puncte) acum 8 ani la stabilitate ma orientasem si eu cand am decis sa ma documentez. fata de Sharan, Galaxy sau Zaphira..mi se pare o idee mai lata si facuta de asa natura incat sa aibe centrul de greutate mai jos. Nu o sa umplu pana la refuz masina cu bagaje si am cam vazut si eu ca are o gramada de locuri si loc`soare unde sa depozitezi (un plus in opinia mea).

Cat despre tavaleala...sunt constient ca probabil a carat la viata ei. Sa vedem acum.

E de la sine inteles ca ar fi indicat sa ma duc sa o iau direct de afara de la "neamt" si nu de la noi.
A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 8 ani Caddy este derivat din TURAN ,nu din golf.Ca si stabilitate ,Sharanul este mult superior fata de Caddy (suspensia independenta spate de la Sharan este mai eficienta si foarte silentioasa,pe cand Caddy are axa conceputa ptr greutate mare si nu ptr confort si stabilitate)
A comentat Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani BV69ERI,tehnic vorbind,Caddy are 50% mostenire Touran,50% Golf Mark 5.Dar Touran are 100% platforma si mecanica Golf Mark 5.Deci ...in afara de estetica nu e o masina diferita.Si la cost achizitie si intretinere platesti mult mai putin pt Caddy decat Touran sau Golf,desi sunt aceeasi Marie cu alta palarie.
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Nici in afara nu au fost menajate de obicei au fost masini de curier sau taximetre .Dar daca nu dai prea mult pe ea cu 1000 de euro o pui pe roti aproape ca noua. Verifica amortizoare, planetare, bara de torsiune si prezenta airbagurilor sa nu fie anulati senzorii. Multa bafta in alegere.