4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Am fost blitat de un radar fix...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am fost blitat de un radar fix in Germania dar nu e masina mea . Imi vine mie amenda ?

Acum 2 zile am fost blitat de un radar fix amplasat pe partea dreapta a autostrazii din Germania (o camera cu lumina rosie ) . Treaba este ca nu e masina mea si nu e nici pe firma , e masina unui cetatean . Amenda vine in RO ? cui ii vine ? ce se intampla ? problema e ca nu mi-am dat seama aveam vreo 5 km / h in plus .
A intrebat PrasleaCelVoinic (200 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns adam77 (360 puncte) acum 10 ani Sigur tu ai fost blitzat?Pt 5 km nu prea blitzeaza,cam 3-4 kmh arata mai mult bordu masini + 3kmh este toleranta in Germania.
Unde este inmatriculata masina?Daca in Germania,o sa primeasca proprietarul amenda,dar pe Autostrada pt 1-10 kmh 10 euro e amenda.
0 voturi
A raspuns PrasleaCelVoinic (200 puncte) acum 10 ani Masina e al unui cetatean roman , inmatriculata in RO e vb de un Sprinter + remorca . De blitat m-a blitat , s-a uitat si el la kilometraj si nu a zis nimic . Era cu mine . Asta ma mira si pe mine .

P.S. Amenda vine in RO ??? Amenzile din Ungaria vin tot in RO ? stii  ceva ?
0 voturi
A raspuns adam77 (360 puncte) acum 10 ani Tie nu iti vine in nici un caz,daca el e proprietaru.
Din Ianuaria anul asta,dupa un acord intre membri eu,amenziile vin acasa,si din Ungaria (inclusiv pt Vignete).

Comentarii:

A comentat Avraaam2 acum 6 luni Am fost blitzat aseara in Germania de o culoare rosie stii ceva despre acest lucru,poate sa îmi ia permisul??
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani In germania pe autostrada cu remorca viteza admisa este de 80 de km/h.Daca remorca are amortizoare atunci 100 km/h.
0 voturi
A raspuns PrasleaCelVoinic (200 puncte) acum 10 ani multumesc pentru raspunsuri  . Mai am o nelamurire , vreau sa platesc amenda din RO se poate? ma costa in plus? unde se plateste?
+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani Pe procesul verbal care vine cu posta este trecut contul in care trebuie sa transferi banii.Daca nu ai un cont in euro atunci it-i faci una,alimentezi contul cu suma de platit +comisioane si faci un transfer.Pe mine doua amenzi de austria de 40 de euro m-a costat aproape 100 de euro din cont.
0 voturi
A raspuns Muller09 acum 1 an Și eu care intrasem sa caut cum sunt camerele de radar pe la ei (ma gandeam ca poate mi s-a parut ) .. asta am pățit și eu acum o juma' de ora, dar ce nu stiu eu sigur de cât era limita, aveam 128, erau 3 benzi ,oare de cât o fi fost limita?