4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Accident, alcoolemie 0.59 in a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Accident, alcoolemie 0.59 in aer, nu a fost pe un drum, a fost pe un teren de fotbal,ce pot pati?

Deci, luni noaptea am consumat mai mult alcool cu un prieten, in masina mea, pe un teren de fotbal, intr-un sat, ghinionul facut sa apara o problema acasa si a trebuit sa plec, cand am plecat de pe teren, iarba fiind uda datorita faptului ca plouase, eu avand farurile stinse, am intrat cu masina in zidul scolii din apropierea terenului de fotbal. In urma accidentului doar eu am fost ranit usor, am ajuns la spital dus de un vecin, iar pasagerul nu a patit absolut nimic. M-au testat cu aparatul alcooltest si mi-a iesit 0.59, apoi mi s-au luat 2 probe de sange care probabil vor iesi peste 0.80. Ce se va intampla in cazul meu, conteaza faptul ca nu eram pe un drum propriu zis ci pe un teren de fotbal? In cat timp se solutioneaza dosarul? Am sanse sa primesc NUP? Mentionez ca am 19 ani, am permis de un an si asta e prima abatere, asta e prima data cand am probleme cu legea. Multumesc si sanatate!
A intrebat Adrio23 (120 puncte) acum 8 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 8 ani Erai la volan conducand. Exista o parte vatamata ( chiar daca esti tu) , nu conteaza unde si cum s-a produs accidentul . Legea e clara , NUP iese din discutie , in cel mai fericit caz o condamnare cu suspendare .
0 voturi
A raspuns TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 8 ani Cat de smecher. Direct ca in filme. Cat timp stai la bulau sa scrii o carte cu amintiri.