4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce imi face daca ma prinde???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce imi face daca ma prinde???

Sa spunem ca ma opreste politia rutiera impreuna cu cei de la R.A.R si imi cere talonul,etc.Isi pot da seama ca eu am alt motor pe masina decat cel scris in talon,adica de dat seama pot,dar poate sa-mi si demonstreze ca am alt motor decat cel care este in talon.Mai exact este vorba despre un BMW E30 el este inscris ca fiind 1.8i,iar eu vreau sai pun 2.5i si nu am idee in ce probleme as putea intra datorita acestei modficari.VA MULTUMESC!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns gbrheaton (6,750 puncte) acum 12 ani Primul faza ar fi sa iti retina talonul, apoi vin intrebarile:
-ce ai facut cu motorul vechi?
-motorul de pe masina de unde il ai? este cumva furat?
-de ce l-ai pus?

Isi pot da seama ca ai alt motor clar, verifica daca a fost furat, iar daca esti curat oricum iti iei adio de la talon.
Te prezinti frumos la RAR cu motorul vechi pus pe masina, daca il mai ai, daca nu trebuie sa umbli ca sa treci in acte motorul 2.5!
Sper ca nu am gresit nicaieri, ce am stiut ti-am spus!
+3 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Diferenta dintre cele 2 motoare este enorma, cel de 1.8 e in 4 cilindrii iar cel de 2.5 este in 6. In momentul in care esti oprit de R.A.R.  poti sa iti pupi talonul de adio. :)
+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani In aceeasi situatie sunt si eu am 2.4 pe masina si in acte scrie 1.9 . Doar ca eu am motorul pregatit reparat doar sa fie pus pe masina peste 1 an cand  voi avea de facut itp. Pana atunci merg cu acesta ca masina mea are si aceasta versiune de motor(VW Multivan). Ambele motoare sunt Diesel. Cel de 1.9 original e TDI iar cel de 2.4 e Diesel simplu. Daca ai de facut itp mai bine cauti motorul original si il montezi.
+2 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani In afara de ce a zis gbrheaton ai putea sa te mai astepti si la o amenda mai mare decat te-ar costa inscrierea in talon a noului motor.
Inca ceva: poti merge la RAR oriunde in tara, asa ca daca cei de la tine din zona sunt scarbe, intereseaza-te in ce oras gasesti oameni de inteles. Eu iti propun Braila, daca nu e prea departe.
+1 vot
A raspuns gbrheaton (6,750 puncte) acum 12 ani evident ca te alegi si cu o amenda cam usturatoare

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Si aveti idee asa aprox. c-am cat este amenda asta,sunt curios.Va multumesc tuturor ptr.ajutor
0 voturi
A raspuns gbrheaton (6,750 puncte) acum 12 ani asta nu stiu, iti dai seama ca nu iti da 200-300 lei :)
0 voturi
A raspuns gylson (190 puncte) acum 12 ani dupa cite stiu eu de vreo 5,6 ani de zile motorul este ca o piesa de schimb ca si alte piese de la masina care sau stricat si tre schimbate deci nu vad o problema de genu sa ma duc la rar sa omologhez o piesa de schimb care am schimbato dupa ce sa stricat...asa ca baga mare nu se mai baga politia sa vada ce ai u sub capota pe ei ai intereseaza acum daca ai masina furata,schimbat serie caroserie etc etc

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Din pacate nu e piesa de schimb. E trecut in acte si-ti verifica seria cu mare grija cand faci ITP-ul. Ar trebui sa fie asa cum spui, altminteri fabricantul nu ar fi pus seria in cele mai inaccesibile locuri, ar fi lasat cel putin o tablita la vedere. La mine la masina iti trebuie instrumente ca alea folosite in laparoscopie ca sa faci identificarea. Si...le au.