4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > daca am fost filmat de radar s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca am fost filmat de radar si nu ma oprit in aceiasi zi poate sa imi ia permisul?

am trecut la o intersectie cu cedeaza repede fara sa mai astept ma filmat dar nu am optrit pe loc erau mai multe masini in trafic imi poate lua permisul ? daca da pot da permisul altcuiva?
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Daca ai indicatorul cu cedeaza trecerea nu esti obligat sa opresti masina, esti obligat sa acorzi prioritate masinii de pe drumul cu prioritate. Daca nu ai taiat calea cuiva, nu ai de ce sa iti faci probleme.
De unde stii ca e radar?

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani pai in aceiasi intersectie logan albastru cu folii lgi cu camera pe el ma prins acum cateva luni ca nu am dat cedeaza cum trebuia acum airasi  am trecut aceiasi masina acelasi politai dar nu ma oprit pt ca cea dea 2 masina nu mai era si nici el cu loganu albastru nu a facut nimic nu ma atentionat sa opresc dar se uita la mine erau mai multe masinii eu stiu ce sa zic ma gandesc sa nu imi faca vreo belea.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu iti pot garanta 100% dar 99.99% stai linistit. daca era ceva venea atunci dupa tine!

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani pai in aceiasi intersectie logan albastru cu folii lgi cu camera pe el ma prins acum cateva luni ca nu am dat cedeaza cum trebuia acum airasi  am trecut aceiasi masina acelasi politai dar nu ma oprit pt ca cea dea 2 masina nu mai era si nici el cu loganu albastru nu a facut nimic nu ma atentionat sa opresc dar se uita la mine erau mai multe masinii eu stiu ce sa zic ma gandesc sa nu imi faca vreo belea . Cand ma oprit acum cateva luni erau 2 masini acum doar una si cum am scris nu ma oprit oare se ia de mine  ? sau am scapat?
–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani RELAX. Daca nu te-a oprit pe loc nu are ce sa iti faca
–1 vot
A raspuns Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani Stai linistit.Daca era sa-ti faca ceva te opreau imediat.