4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > dau de permis probleme :((?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–13 voturi

Dau de permis probleme :((?

Salut la baieti

ce ma fac peste 3 zile dau examenul de  permis auto si nu prea am invatat nimic

si nu ma pot concentra pe carte....

nu pot sa retin ce invat nu prea am spor pe scurt

ce ma sfatuiti sa fac plizz :((
voi ce-ti citit prima data decretul sau ati invatat semnele sau cum sa fac sa imi fie mai usor va rog un sfat
A intrebat ellpooty (920 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani citeste cartea de legislatie o data.apoi fa testele de cel putin 2ori si la examen nu o sa ai emotii...daca nu faci treburile astea eu zic sa nu te duci ca nu are rost!
ps:bafta si succes!!!
+3 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani scuza-ma ca te intreb tu pana la ora actuala nu stii indicatoarele de circulatie si vrei sa te prezinti la examen ??? pune mana pe carte cat mai ai timp in astea 3 zile .....si macar sa faci chestionarele odata. succes !

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani Eu nu stiu cum l.a bagat in trafic daca nu stie nici macar semnele.
ellpooty tu nu ai dat examen cand ai terminat legislatia, ca sa poti sa iesi in trafic?
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani ai dreptate luxi, daca era din dambovita si pica doamne fereste la oras(in cazu in care avea norocu sa ia sala) cu andreescu sau alexandrescu il zbura din primele 2 minute :))
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani App.o. Ce politist e mai cuminte la oras? Care sa nu fie asa drastic  si nemilos:)))! Ca o sa dau si eu de permis si sa stiu de cine sa ma feresc si cam ce sanse as avea. Ca ru am o problema la condusu cu cineva in draptra care ar permis si ma poate atentiona sau mustra ptr ca merg nu stiu cum. Cand sunt singur merg fara probleme. Dar daca am pe cineva cu mine e crima si pedeapsa ptr ca stau stresat sa nu gresesc....  Astept raspuns!!!
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani eu am dat cu andreescu si a fost destul de drastic, era intr-un loc banda 1 libera 15-20 de metri si mi-a scazut 2 puncte parca pentru ca nu am folosit banda 1, dar la cat de scurta era distanta am considerat ca nu are rost sa ma bag si dup-aia dupa 5 secunde sa ma bag iar pe b2, am inteles de la instructor ca alexandrescu e cel mai jegos, dar daca esti sigur pe tine si il ignori pe cel din dreapta nu are ce sa iti faca, rotaru mihai si radulescu am inteles ca ar fi cei mai de treaba si intelegatori dar ti-am mai zis, daca esti bun nu conteaza cu cine dai, succes:)
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani Ms. Poi ptr faze dastea iti scade si la sfarsit zice ca s.au cumulat 20 de puncte sau cate trebuie ca sa pici....  2 ca nu ai mers pe banda 1 10 metrii. 2 ptr ca ai mers prea incet. 2 nu stiu ptr mai ce. Dar in fine. Incerc sa nu ma stresez de cine e in drapta si sa imi vad de mers.....
+6 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Eu zic sa lasi messu,netul tv si alte alea.Apoi o sa te concentrezi.
Intrebarea e vrei permis sau ai facut scoala la abureala?Daca vrei atunci inveti.
Cu 3 zile inainte sa nu stii indicatoarele?:O
Eu zic asa,ia o carte in care ai codul rutier,nu panarame date de instructori unde iti zice ca vaca trebuie legata cu o "franghie"de 1 metru jumatate si iti scrie in paranteze crocodil,cel putin asa un ras de carte am primit eu.
Citeste Ordonanta de urgenta 2007 de 2 ori,e fff importanta,apoi regulamentul de aplicare.Apoi mai citeste o data penalizari si pedepse.
Indicatoarele sunt niste dracii de poze,nu e bordul unui avion si jumatate te invata instructorul.
Apoi baga repede si fa intrebarile de 2 ori,noteaza ce gresesti si fa-le iar pana le stapanesti.
La sala nu fa ca toate smiorcaitele o sa cad alea alea.
Ai 30 de minute,26 de intrebari si mai mult de jumatate sunt simple.
Acolo unde stii,sau esti foarte sigur mai citeste o data ca intrebarile sunt pe dos majoritatea.Unde nu stii,baga-le la coada si ai timp sa te gandesti la urma.
NU TE UITA LA TIMP,te stresezi degeaba.
Cam asta e in mare toata treaba cu sala.Eu am invatat in modul asta o saptamana si am facut sala in 3 minute jumatate 26/26.
La oras depinde de reflexe si cel mai important,nu te uita la sapca ca te stresezi inutil.Fa ce iti spune,uite de 2 ori inainte de a invarti de volan si atat.Fara accelerari,fara legi incalcate ca ai timp cat ai permisul.
Cam asta e istoria cu permisul,mai repet o data nu retii ca te distrage mess,facebook,tv plimbatul si etc...uita de ele 2 zile si ai timp sa inveti.
Succes!

Comentarii:

A comentat gabonz (370 puncte) acum 11 ani Stefan dar poate tu esti si invatat sa inveti . Dar daca el e unul care nu prea are treaba cu invatatul la scl sau in general e logic sa nu aive nici un chef sa se uite pe carte . Eu iti zic ca mai bn amani sala decat sa pierzi o sansa degeaba . Pt ca e imposibil sa inveti tu in 3 zile ce invata altii intr'o luna de scl de soferi . Mai ales la cheful care il ai =)) .
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Obisnuit cu invataul pe dracu.Cel putin am zis ca vreau sa trec sala si pentru asta trebuie sa invat.Oricum in 3 zile ai timp sa iti anulezi sala,de invatat totul in nici un caz.
0 voturi
A raspuns grasuxxl11 (2,180 puncte) acum 11 ani teste pe drpciv.ro,dar asta desigur dupa ce citesti o data cartea cu maxima atentie.invata f. bine cand ai depasirea interzisa,oprirea,stationarea si toate cele.
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani eu am citit cartea de 2 ori +chestionare plus ca stiam majoritatea intrebarilor pe derost si e normal sa ai emotii dar sa nu stii semnele cu 3 zile inainte de sala....cam nasol u vrei sa ingrasi porcu in ziua de craciun?succes la examen
0 voturi
A raspuns vldmx (2,950 puncte) acum 11 ani Pune mana pe carte si lasa 4tuning-ul.Ai sa ai timp sa intri dupa ce il iei. :D
Acum serios,e imposibil totusi sa nu stii nimic dupa ce ai facut scoala.Calmeaza-te si recapituleaza , fa niste chestionare si gata.
Multa bafta !
0 voturi
A raspuns bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani wu zic sa citesti cartea o data si la urma sa faci intrebari pe net
asa am facut si eu si am picat prima data am zis ca fac eu 22 de intrebari si trec ex dar am facut doar 16  si a 2 oara am citit cartea si la urma am facut intrebari cu o zi inainte pe drpciv si am ajuns la 22 de intrebari corecte cu 2 gresite
si mai ales cand gresesti o intrebare iei cartea si te uiti de ce ai gresit asa am luat eu sala
bafta la examen
0 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani eu nu inteleg de ce e obligatoriu sa dea peste 3 zilee daca el e bata :| ... puneee dracu mana pe cartee citeste-o de 10 ori .. porma faci 20 de chestionare pe zi pe www.drpciv.ro si abia apoi te prezinti la examen ... peste o sapt .. hai succes !
+1 vot
A raspuns paulNRO (3,700 puncte) acum 11 ani POTI S UITI DE EXAMEN LUAT....DAK PANA ACUM AI STAT DEGEABA PE FACEBOOK ACUM NU SPERA S CADA TOATE DIN CER...MAI SUNT SI ALTE DATI..A 2 OARA,A 3 OARA,A 4 OARA......AI TIMP TOATA VIATA      bafta   :)

Comentarii:

A comentat andre3ey (4,330 puncte) acum 11 ani Cunosc pe cineva care a luat a 12-a oara :))) asa ca ... never say never ...

PS: Respectiva (ca e o ea) nu conduce a luat pemisu' si-l tine in vitrina pe post de trofeu :))) dar daca ar iesi in trafic s-ar descurca mai bine ca tine ... asta al lu'   ellpooty
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani ZINE si noua ai luat PERMISU ?? hai ca asteptam berea ca e cald afara !

Comentarii:

A comentat Chetoiu (2,950 puncte) acum 11 ani sa ia permisul omule copilu viseaza u nu vezi k el na invatat si vorbeste de oras....
–4 voturi
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani mai dute in pula mea cu permisu tau cu tot :)))