4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Este vreo problema daca tin ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este vreo problema daca tin masina asa?

Salutari.Am luat o masina de la cineva,am scos fiscal de la el ,am trecut-o la impozit pe numele meu insa nu vreau sa o inmatriculez caci vreau sa o vand mai departe.Este vreo problema daca tin masina asa o perioada mai lunga de timp?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani nu e nici o problema insa daca te opreste politia sa nu le arati contractu de v-c sau altceva care sa arate data la care ai luat-o,pentru ca iti pot lua nr de inmatriculare dupa masina,si vezi pe talon sa nu scrie instrainat catre la data de ...
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani De circulat nu circul cu ea,dar daca i as face asigurare si as merge cu ea asa din ce am auzit nu ar fi probleme asa-i?  (urmand ce mi ai scris mai sus )
–1 vot
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Daca nu iesi din tara si nu ai incidente in trafic, nu e problema. Cand te opreste politia sa iti ceara actele, poti spune ca masina e in curs de inmatriculare pe numele tau. Sau, poti spune ca e masina unui prieten/var/cunostinte si ai imprumutat-o pt cateva zile, insa tind sa cred ca prima varianta e mai ok. Minciuna are picioare scurte...
NU esti obligat sa prezinti contractul de vanzare-cumparare nimanui.
In concluzie, daca stii sigur ca dai mai departe masina in curand, poti circula linistit asa. Insa, daca te razgandesti si mai pastrezi masina o perioada, e mai bine sa o inmatriculezi pe numele tau. Poti scapa de multe probleme pe viitor.
0 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Eu am circulat asa timp de un an, diferenta era ca nu era trecuta la impozit niciunde masina, era doar pe numele altuia, cu care aveam contract vanzare cumparare direct, chiar daca nu am vazut persoana respectiva niciodata. Am circulat si in afara tarii, am fost si oprit o data in austria, nu m-a intrebat nimeni de ce nu e pe numele meu. Nu stiu daca am avut eu noroc, dar cunosc si alte persoane care fac asa, deci nu cred ca vei avea probleme.

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani Eu la impozit am trecut-o pe numele meu
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani teoretic e totul in regula, masina e a ta, pt ca ai cumparat-o, actele sunt la tine, si platesti si impozit pe ea.