4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Plata Impozit Auto?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Plata Impozit Auto?

Salut! Trebuie sa platesc si eu acum impozitul la masina, si nu prea stiu cu ce acte trebuie sa ma duc dupa mine cand il platesc. E prima masina care o am, si nu stiu prea multe de genul asta. Deci, imi poate spune cineva ce trebuie sa ii dau lu tanti de la ghiseu? In afara de bani :D
A intrebat Mr.Extasy (1,390 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Daca masina este pe numele tau, cand ai facut actele s-a inregistrat automat la finante.
Deci acum te duci pur si simplu cu buletinul si te gaseste in baza de date, si pe tine si toate datele masinii, pe baza carora platesti impozitul...mai exact, pe baza cilindreei.

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns Mr.Extasy (1,390 puncte) acum 12 ani Mersi de raspuns. Da, este pe numele meu. Am intrebat aici, pt ca vorbeam aseara cu cineva, si eu ziceam ca merge doar cu buletinul, iar el zicea ca trebuie si cartea masinii, etc. Mersi din nou.

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani N-ai pt. ce. Nu trebuie cartea masinii, in mod sigur.
+6 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani ca sa platesti ceva la stat nu ai nevoie de acte, doar sa dai banii, in schimb cand ai nevoie de ceva de la stat trebuie sa mergi cu un brat de acte...
+1 vot
A raspuns Mr.Extasy (1,390 puncte) acum 12 ani Aici nu te pot contrazice. La luat, ar fi in stare sa ia cu 7 maini, dar in schimb la dat nu stiu cum sa se ascunda.