4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot sa o dau furata,legal ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot sa o dau furata,legal ?

In 2013 am schimbat masina pe care o aveam cu alta masina , eu mi-am transcris masina pe mine , urmand ca si celalalt proprietar sa faca asta , bine nu sa intamplat , masina fiind revanduta de vreo 4 ori , acum cand am mers la primarie am amenzi in cuantum de 23 de milioane !

L-am sunat pe cel caruia i am vandut masina prima data si  a inceput cu amenintari cand i am zis ca eu il voi actiona in judeca pentru a transcrie masina si pentru amenzi , si daca tot am vazut ca e idiot , ma gandesc daca nu cumva pot sa ii fac bucata !

Masina pe care eu am cumparat-o de la el nu era a lui (era intermediar) eu cu el nu am nici un contract de vanzare cumparare , si nici el cu mine !

De aici si intrebarea , pot da masina furata legal atata timp cat nu am facut un act de vanzare cumparare si el a revandut masina de 4 ori ?
A intrebat silv33r (6,650 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Poti ca nu te opreste nimeni. Dar e la fel de probabil sa se eescaladeze lucrurile si la un moment dat sa ai probleme pentru fals in declaratii.
+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Nu ai cum sa o dai furata ,trebuia sa faci Contract V-C sa demonstrezi ca nu ai mers tu cu masina si ca ai vanduto la data de....
+1 vot
A raspuns ambasador (1,970 puncte) acum 9 ani ai facut greseala ca nu i-ai dat fiscal+fisa de inmatriculare+act v c si k astea te scadeai de la tine de la finante si el putea sa faca ce vrea cu ea....
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Vorbeste cu un avocat si vezi ce se poate face legal
0 voturi
A raspuns silv33r (6,650 puncte) acum 9 ani Problema e ca a făcut și un accident și când am fost ieri sa fac asigurarea am malusul cel mai mare .....
Am vorbit cu un avocat și doar sa îl dau în judecata atât pot legal !

A mai ramas doar sa astept si sa sper ca i se va ridica certificatul , masina fiind modificata , are in certificat jante de 15 si pe masina sunt de 17 , sau sa localizez masina si sa ii iau certificatul de inmatriculare daca se afla in masina (mai am o cheie )