4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Salutari tuturor! Impas in lua...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salutari tuturor! Impas in luarea unei decizii de cumparare!?

Asa cum am spus si in titlu sunt foarte indecis in luarea unei decizii. Am in vizor un e36 coupe 2.5vanos inscris pe BG. Acum as dori sfaturile voastre si recomandarile in ceea ce priveste actele necesare pe care trebuie sa le primesc la cumpararea masinii, semne distinctive ale actelor si legalitatea numerelor de BG in Romania in urmatoarea perioada? (nu vreau sa o dezmembrez in ziua 31) Multumesc anticipat.
A intrebat Yooo92 (1,170 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani pai trebuie sa iti dea vanzatoru : cartea masinii ,talonul (sunt plastificate) rca ,itp,si cartea verde ,,,eventual fati si o procura sa fii sigur ca nu are ce sa-ti faca politia , ai grija la 2.5 ala ca consuma de rupe mai ales daca te dai la el ,(nu te bucura ca faci cateva cerculete cu el sa te vada lumea si dupa aia sa il lasi in parcare o saptamana )poti sa alegi si un 318is
0 voturi
A raspuns Yooo92 (1,170 puncte) acum 10 ani Am deja un 320i M52 S3 e36 coupe pe RO, deci problema nu este consumul, nu asta este ideea... Multumesc pentru informatie robert in legatura cu actele.