4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Probleme Motoru se tureaza la ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Probleme Motoru se tureaza la 2500rpm

Salut dragi colegi,aseara am bagat benzina de la benzinaria din cartier am ajuns pana acasa totul frumos.Cand a trebuit sa plec dupa nevastamea am pornit masina si am vazut ca se tureaza la 2500rpm si cand m am intors cu motoru cald la fel de turat.Oare ce ar putea fi?
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna, daca ai injectie poate fi din cauza benzinei pe care ap bagato, poti sa incepi deja cu o schimbare de filtru.
Oricum spune detali despre ce masina ai.

Have a good time
A comentat Laurentiu Rosu (2,080 puncte) acum 12 ani Pot fi mai multe...prima ar fi benzina...dupa debitmetru. cam asa tre sa le verifici

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Ar fi foarte frumos si interesant daca ai specifica marca, modelul si motorizarea pentru ca cineva sa-ti poata raspunde.
0 voturi
A raspuns nickualyn (2,440 puncte) acum 12 ani Si eu am aceeasi problema la un Nissan Navara uneori nu trece de 2500 rpm,il opresc si cand pornesc merge.nu mereu face
O ruda are un citroen c4 si a bagat motorina de la o benzinarie si i sa aprins in bord pompa de injectie si nu ii trece de 3000 rpm...asta-i Romania combustibil scump si prost

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani El se refera cel mai probabil la turatia de ralanti, ca sta la 2500 rpm. Deci cu totul alta problema.
A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna   off
La tine la nissan poate fi ceva "palete" din admisie (egr) care s-au blocat sau se tot blocheaza. La bmw-urile mai noute (2004-2006) face la fel, si se anuleaza aceste "palete" de pe "pipa" de admisie.


Have a good time
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Nu mai da sfaturi aiurea cu anulari diverse.
Zeci de ingineri au muncit sute de ore in proiectare pentru ca un mecanic besinos sa strice tot in 5 minute ?
A comentat Laurentiu Rosu (2,080 puncte) acum 12 ani Am patit si eu la astra 1.7 cdti...din cauza EGR nu trecea de 3000 de ture.( deoarece softul masinii intra pe modul "backup" ptr protectia motorului)