4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > AUDI > Audi a4 2.0 tdi 170 2007 Fum a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Audi a4 2.0 tdi 170 2007 Fum alb in acceleratii si pierd lichid de racire .ce poate fi?

Am cumparat ieri un Audi b7 2.0 tdi 170 am facut 400 de km si am pierdut undeva la 200 ml de antigel. Inainte de acest drum am pornit masina 5 minute fara acceleratie si 0 fum. Dupa 5 min am accelerat si scotea fum alb in continuu precum o tigara electronica. Am plecat pe drum unde a incetat sa mai scoata fum. In 4 ore de condus pe aitostrada masina a scos fum doar odata la o pornire mai grabita. Ajungand acasa am vazut antigelul lipsa. Acum internetul ma sperie cu Chiuloasa, EGR sau piston crapat. Nu as cheltuii in reparatii mai mult de 500 euro. S-o vand sau s-o pastrez?
A intrebat horvathatty (160 puncte) acum 6 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns flolungu1 (1,260 puncte) acum 6 ani De obicei cand scoate fum alb si este lipsa de antigel,intra apa in cilindru. Verifica nicelul la ulei si vezi daca e crescut. Nu mai merge cu ea pt ca se va crapa chiuloasa in cazul in care e garnitura arsa.
0 voturi
A raspuns horvathatty (160 puncte) acum 6 ani Bun. Dar cat de grav e? Am inteles ca si la EGR poate intra apa sau ceva de genu. Costuri stie cineva?
ps. Am mers cu 160 de km la ora in viteza a 4a. Am zis daca nu moare acum atunci niciodata. Si a mers perfect cu 5000 de rotatii timp de 20 de secunde.

Comentarii:

A comentat flolungu1 (1,260 puncte) acum 6 ani Pai este foarte grav! Ai sa blochezi motorul..las-o asa,mergi la mecanic. De la egr nu pierde lichid ( eu asa stiu) . Nu mai visa...garnitura e gata (chilosa,bloc) astea sunt problemele cu fum alb si lipsa antigel. Vezi daca face bule in vasul de espansiune. Baga un servetel si vezi daca se pateaza in vas. Daca iese maro sau cu pete..
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Este garnitura de chiuloasa ciupita pe admisie ;verifica presiunea pistoanelor si atunci iti dai seama daca este si alta problema ..