4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > 318i 2001 benzina picura ulei...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

318i 2001 benzina picura ulei rosu de la servo sub caseta .ce cauze pot fi?

sal

am un vbmw e46 318i 2001 si de vreo sapt picura sub caseta ceva ulei pe rosu sigur de servo.  ideea e ca nu stiu de unde vine de la vreun furtun garnitura  sau caseta ?

in iasi stiti un mecanic specializat pe bmw sa o vada?daca e de reconditionat am unde o duce dar sa fie asta sigur si nu altceva ., am nr rosii expirate si nu ma pot deplasa decat cu platforma de asta intreb aici .

si inca o chestie  masina are aer conditionat automat si senzorul de temperatura exterioara pus nou pe ea acum, dar nu afiseaza nici o temperatura nimic.de ce?

 mersi,
A intrebat legioneee22 (710 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns capitanu89 (900 puncte) acum 10 ani cu caseta de directie e cam complicat cam greu se reconditioneaza cel mai simplu ar fi sa chemi tu un mecanic la masina sa constate si dupa sa o duci in service
0 voturi
A raspuns legioneee22 (710 puncte) acum 10 ani asta si caut  totusi daca ar fi stricata caseta ce semne ar mai fi ?
directia e ok nu face nici un zgomot nimic
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Simptome a unei casete de directie defecta, este miscarea volanului mai greu, iar cand misti volanul stanga dreapta trebuie sa se auda un zgomot.

PS: Verifica totusi si pompa de servo.
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Ulei rosu nu gasesti decat in pompa servo si circuitul ei, si nu in caseta de directie. pompa se poate repara cu un set de garnituri/simeringuri noi care nu costa mai mult de 100 lei+un plin de ulei de servo, sau cu inlocuirea furtunului sau garniturilor care fac parte din circuitul de servodirectie. Asigura-te ca cel care iti va monta pompa, o va curata de depuneri si va curata furtunele/circuitul ei pana la caseta de directie, inclusiv a rezervorului de ulei servo.
Referitor la clima, iti trebuie un electrician care are un tester performant pt bmw si care sa-ti spuna daca senzorul este montat bine si citeste/transmite date la ECU.