4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > salut cu ce solutie sa spal mo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut cu ce solutie sa spal mocheta de la masina sa persiste mirosu masina ii din 92 va dati seama?

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani da mocheta jos si spalo cu ceva soluii de covoare,sau apa+ceva detergent,vanish(care miroase si frumos dar nu prea persista)

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani as vrea sa iau mochetea jos da nu stiu cum ? eu mam gandit sa o fac cu biocarpet si sa o las sa se usuce? nu?
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani e putin mai complicat,trebuie sa demontezi scaunele,banchetele,consola(de unde se uneste cu bordul pana in spate) plus ceva plastice pe la usi,e ceva de munca sa o dai jos,dar rezultatul va fi pe masura,totul depinde de cat curaj ai sa faci totul.daca esti atent sa nu rupi clemele,si te uiti bine sa vezi cum se demonteza in o zi,maxim 2 e tot montat cum a fost.eu am dat jos tapiteria de pe banchete si scaune si le-am bagat la masina de spalat...mi-a luat 2 zile si tot cu uscat si spalat,la tine e mai usor.
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Ai 2 solutii:
1.Cum a spus colegul mai sus,dai mocheta jos si o speli cu detergent pentru covoare.Aici trebuie neaparat demontata,detergentul de uz casnic face foarte multa spuma si pana reusesti sa clatesti va trebui sa faci un plin de apa la interior.
2.Solutii profesionale de curatit plus instalatie de aburi,fara sa mai demontezi si se poate curata foarte bine.

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani cel mai bine cu aburi  mersi de rasp
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Sincer? Du-o la spalatorie dupa ce ai dato jos si tio face baiatu pentru 10-15 lei bi be louuuuu.
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Spala mocheta cu ce doresti, si dupa arunca sub scaun un odorizant (19.99 ron). Ala te tine pana in doua luni (depinde acuma si de caldura) si dupa ce s-a terminat, tot ramane aroma in masina. Important e sa gasesti un miros care sa-ti placa.