Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Fiat punto pompa de benzina.

Salut detin un fiat punto din 2001 benzina 1.2 44kw , ieri mergeam linistit cu vreo 80/h cand deodata nu mai aveam acceleratie am oprit pe marginea drumului am oprit motorul dau sa pornesc nu mai mergea am incercat sa o imping tot pornea motorul si se oprea , am verificat pompa de benzina cand dau contact nu se aude bazaitul acela specific iar pompa nu merge , intr-un final astazi am dus-o la un service apropiat tractata iar mecanicul mi-a confirmat ca pompa de benzina nu mai primeste curent vine doar 6v in loc de 12v prin cablu de la pompa a verificat el sigurante iar releul de la panoul de sigurante se aude cand dau contact ca primeste curent si se opreste normal dupa cateva secunde momentan am lasat masina in service pentru mai multe investigatii ale unui electrician mai bun ...voi ce credeti ca poate fi .
A intrebat bja09 (2,510 puncte) acum 7 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dent_doctor1982 (1,100 puncte) acum 7 ani salut , incearca sa tragi un fir de 12 v plus direct din bat si punel la pompa vezi cum merge masina daca porneste si daca apar alte probleme , 6v in loc de 12 este f ciudat ori atinge firul pe undeva sau nu au masurat aia bine .. incearca cu firu direct intai apoi pune masina pe tester sa vezi ce zice .
0 voturi
A raspuns adyicfrimu (140 puncte) acum 1 an Salut ... am aceeasi problema ... Ce a avut la tine si cum ai reparato... multumesc anticipat