4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Motor oprit din senin

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Motor oprit din senin

Fiat punto 2001, am plecat de acasa  m-am oprit la vreo 2 km de casa , am parcat stau 2 min dupa ce revin in masina dau sa plec motorul a pornit si pe la 1000 de ture incepe sa scada si se opreste brusc , am mai dat odata cheie  iarasi a pornit si s-a inchis de data asta mai repede , iar dupa dadeam in gol se auzea electromotorul  si atat , am crezut ca e de la benzina ca mai aveam 1 liniuta si zic ca indica asta prost , sun niste persoane sa imi aduca niste benzina  iar dupa 1 min dau sa pornesc din nou si porneste normal fara nici un fel de zgomot nimic .Eu banuiesc ca nu venea benzina in motor nu dadea benzina pompa , asta zic eu sper sa fie asa . Astept pareri in legatura cu asta multumesc anticipat.
A intrebat bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat bolovan_iulian (100 puncte) acum 10 ani Intr-un final care a fost solutia la problema care o avea masina,pentru ca si mie imi face la fel?

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Probabil pompa de alimentare  da semne de oboseala.
+1 vot
A raspuns bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani da , doar ca eu cand pornesc motorul dupa ce a stat vreo zi nepornit parca se ineaca cand dau sa il accelerez iar dupa isi revine dupa ce accelerez mai tare .

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Pompa de benzina, nu alimenteaza cum trebuie. Se ineaca. E infundata ceva.
Eu spun sa o schimbi.
Salut :)

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns ady4gaby (1,890 puncte) acum 10 ani pompa de benzina e de vina.vezi ca ti-se incalzeste si intra in scurt si din cauza asta nu mai mere bn