4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Poate fi o Problema senzor ule...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Poate fi o Problema senzor ulei sau presiune ulei la golf 3?

Buna tuturor detin un volkswagen golf 3 1993 motor 1.6 benzina,masina am luat-o cu fir-ul de la sonda sau senzor de la ulei( nu stiu cum ii zice ) rupt,adica firul nu era lipit de acel papuc care se introduce pe piciorusul de la sonda sau senzor nu stiu cum sa ii spun,si imi tot palpaia in bord bec-ul rosu am lipit acel fir inapoi de papuc si la conectat la acea sonda sau cum io zice problema e ca motor-ul era cald si am dat contact(fara sa pornesc motor-ul) si am observat ca bec-ul de la apa sa aprins  si sa stins pe cand bec-ul de la ulei ramanea tot aprins, e ok sa ramna aprins? cand e contact-ul pus dar motor-ul nu este pornit?(cand pornesc motor-ul se stinge beculetu) Daca nu intelegeti ce am scris si eventual pentru greselile de scriere va rog sa nu ma injurati am postat de pe telefon-ul mobil
A intrebat Ascendent (870 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani E normal ca martorul presiune ulei sa fie aprins cu contact pus. Important este sa se stinga dupa pornirea motorului .
0 voturi
A raspuns Ascendent (870 puncte) acum 9 ani Da,dupa ce opresc motor-ul se stinge problema e ca senzor-ul de la apa se stinge inainte sa pornesc motor-ul de acolo am dedus ca poate si cel del la ulei ar trebui..