4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > accident rutier help ?????????...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–18 voturi

Accident rutier help ???????????????

am dat cu merselier  cu spatele  si sensori mei nu mi au mers din cauza zapezi si am lovit o masina parcata  . propietaru ,.. masini aleiea a vazut si a venit imediat si a sunat la politie  dar eu la politie am mintit k am pus frana si el a intrat in mine  ( nu era nici un martor )  politia la scos vinovat pe ele pentru ca nu a pastrat distanta corespunzaatoare !  pot sa patesc ceva ? sau poate sa se demonstreze ca masina lui nu mergeaA?A stradaa find plinaa de zapadaa deci urme de frene nu exista?!
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani masina lui nu era parcata e lasata in strada ca vroia sa lase ceva gen cateva secunde si a plecat !

7 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Poti sa patesti multe.
Zile de spitalizare sau masina facuta praf.
Avand in vedere ca politia a facut deja proces verbal, cred ca primele "sanctiuni" sunt cele mai probabile.

Bafta!
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Ce e si cu electronica asta chinezeasca:))=)))
LAsand gluma,cum zicea si cel de mai sus,adauga ca putea fi o camera de supraveghere si apoi fals si uz de fals e mult mai mult decat  2 puncte si bara lui ala(ma indoiesc ca ai dat cu spatele folosindu-te de senzori si la 4000rpm).Posibil sa scapi doar cu asta,daca nu sunt martori(daca te gaseste omul e de bine,de bine rau de tot).
PS:Soferii folosesc oglinzile nu senzorii(nu te increde niciodata in ei,mint mai mult decat pescarii).
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Din cate stiu eu si am invatat la scoala de soferii cand dai cu spatele te uiti cu capu printre scaune sa ai o vizibiltate buna ,si din cand in cand in oglinzi
–18 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani era masina full de zapada nu vedeam nimic .. luneta era plina si oglinzile inghetate -- si nu i vorba de el ca stie ca si`o ia oricand daca ma supara .. de bataie nu i probl :D stie ca sunt sef pe scara mea :)) e vb d politie !

Comentarii:

A comentat florin123455 (990 puncte) acum 10 ani Ce comentariu de cocalar retardat, mi-e scarba de oameni increzuti ca tine, din partea mea multa M..E
A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani un fraier tare in gura numai pe net ,,cine stie de cand nu a mai iesit din casa ca al prinde baiatu si io da pe cocoasa ca ia lovit masina:))))
+4 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 10 ani Daca ai fi TU cel pagubit,ce ai face cu cel care-ti loveste masina?Cam la asa ceva te poti astepta.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani depinde ce paguba i-ai facut,probabil o s-o lase balta daca nu e paguba mare si o sa te alegi doar cu frigideru plin de carne,sau cu vrun x si 0 pe caroserie
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Da tu ai fi patit asa ceva ti-ar fi convenit,daca se descopera adevarul poti fi acuzat de fals