4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Accident auto, cine asigura pl...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Accident auto, cine asigura platforma ?

In caz de accident/tamponare auto, doar cu pagube materiale, masina care a fost lovita si care nu mai poate pornii/misca, cine ii va asigura platforma pentru drumurile la asiguratorul celui care a produs accidentul, pentru analiza pagubelor, etc, si implicit drumul la serviceul unde va fi repartizata pentru reparatii ?

 

LE: Am gasit pe net urmatoarele scrise de cineva, nu citat exact, dar aprox., "suni la firma asiguratoare a celui care te-a accidentat si iti vor da ei niste numere de tel pt platforma, iar aceea platforma vine si ia masina pana la un service, service unde cel cu platforma isi va deconta valoarea transportului pe baza asigurarii".

Asa se procedeaza?
A intrebat Derek (1,430 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera

editat de Derek acum 10 ani

Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns jaguarxkr (980 puncte) acum 10 ani Persoana vinovata de producerea accidentului suporta toata cheltuiala ocazionata de transportul si reparatia autoturismului avariant din culpa sa. Aceasta cheltuiala trebuie  preluata de societatea la care are incheiata polita de asigurare. In lipsa unei polite rca incheiate, vinovatul este bun de plata.
Pe scurt, persoana vinovata de producerea accidentului trebuie sa asigure transportul autoturismului avariat, in acest sens poate lua legatura cu asiguratorul unde are polita incheiata.