4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Aranjament politie ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Aranjament politie ?

Buna ziua !   Acum doua zile tatal meu un accident minor,iar celalt sofer a facut aranjamet cu politistul si la scos pe tatal meu vinovat ce este de facut ?

 

Sa va explic in mare cum sa petrecut atat tata cat si celalat conducator auto veneau de pe un drum cu 2 benzi ,tata se afla pe banda numarul 2 ( cea de langa axul drumumui) i-ar celalt pe banda 1.

Au intrat in sensul giratoru tata a mers inainte ,iar celalt ia taiat calea si s-au atins ,celalat conducator nu a oprit a fugit tata avat un clint in masina a terminat cursa . A 2 a zi sa prezentat la sectia de politie sa facut schita celalt conducator deja fusese la politie si facuse schema ,si tata a fost scos vinovat .

 

Accidentul sa petrecut pe centura Bucurestiului, pe soseaua Odai  in sensul giratoriu (ca punct de reper este o benzinarie MOL)exact pe colt
A intrebat myhayyo (170 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani bravo soferului respectiv ! sa depuna si tatal tau o contestatie ..eventual un MARTOR ....daca are un coleg bun ...fratele acestuia sa spuna ca il ducea acasa si ala a fugit si poate se schimba situatia ...acuma voi stiti !

Comentarii:

A comentat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 11 ani Rudele nu se iau in considerare ca martori!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani dar unde scrie ca esti ruda in buletin?dupa nume?off
0 voturi
A raspuns myhayyo (170 puncte) acum 11 ani avea client in masina si a pastrat numarul dar ...tousi contestatie unde depun ?
0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani in lege scrie cam asa :conducatorul implicat intrun eveniment rutier fara urmari grave se va prezenta la cea mai apropiata sectie de politie de pe raza incidentului ptr a reclama faptele.e cam greu acum ptr ca din ce inteleg tatal tau s-a dus a doua zi cand deja exista declaratia celuilalt implicat .... dar dupa ultimul aspect ...cel cu accident in apropierea unei benzinarii te poate salva .mergi frumos si ceri o copie de la benzinarie ptr a depune la politie.desi la noi este inca la inceput chestia cu acceptarea dovezilor din inregistrari audio/video ai putea avea castig daca te tii de ei si daca ai dreptatea de partea ta ....
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu trebuia sa treaca 24ore de la accident(sper sa nu ma insel, dc stie cineva de 48ore sa ma corecteze).timp in care trebuia sa mearga la politie sa declare accidentul
deasemenea politistul nu poate trage concluzia doar dupa ce s-a prezentat doar 1 sofer.trebuie sa confrunte cele doua declaratii si apoi trage concluziile DAR daca tatal tau nu a fost in cele 24 ore sa declare atunci este vinovat si o sa i se retina permisul in cel mai rau caz, chiar daca nu a fost vinovat in cele din urma.
pare rau dar e vina exclusiv al tatalui tau pt ca, mai ales daca ala nu a oprit si stia ca nu este vinovat trebuia sa merga imediat sa declare accidentul..repet, din pacate e posibil sa raman fara permis daca nu a declarat accidentul in perioada corecta
sa faca contestati la p-v si o sa castige probabil lejer.

ps: pe mine m-a lovit una in parcare si mi-a dat nr jos+un pic bara zgariata si eram acolo si femeia a zis ca ea nu merge la politie si nici nu face amiabila ca asa vrea ea.eu i-am spus frumos ca o sa merg la politie si ea s-a luat cu mine in clanta ca nu are nimic masina ca doar e zgariata putin si nr pot sa-l indrept.....imediat am fost si am declarat ce s-a intamplat la politie.femeia nu a aparut sa declare si ea in timp util(ca scapa doar cu o amenda pt nerespectarea distante) si dupa 10zile se ruga de mine sa imi schimb declaratia ca o lasa fara permis.nu am facut decat sa ma ofer sa ii cumpar un abonament ratb si politistul a facut ce trebuia sa faca..plus ca am facut pe rca ei bara si am schimbat placuta de inmatriculare.
0 voturi
A raspuns alexe88 (140 puncte) acum 11 ani mai bn ar trebui s ii oferi o sticla cu benzina...dak ii asa smecher