4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Care sunt penalitatile daca ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Care sunt penalitatile daca ma prind cu motor mai mare ca in carte?

Ce se intimpla daca ma prinde politia/rar cu motor mai mare decit in cartea tehnica?Si cum ma pot prinde?am auzit ca sta RARul cu politia la pinda citeodata si mai verifica masinile.

Multumesc anticipat
A intrebat TRAIASCAromania (210 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Se fac controale in trafic pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor...daca te descopera cu neregula care ai precizat-o poti sa iti iei la revedere de la certificat si vei fi blocat in baza de date pana faci dovada ca ai remediat problema sau problemele.
Si nu se sta la panda...se aleg aleatoriu autovehicule.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani Nu stau la panda,ca doar e mai cald in birou...dar fiind vreme rece sigur au iesit la verificat cauciucuri si altele, daca isi dau seama k motorul tau este schimbat de alegi cu o amenda consistenta si  talon luat pana iti remediezi problema ( schimbi motorul ) .
Succes!
+2 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani au dreptate baietii ...insa ce ai pute face...cand te oprest un organ fara arr le prezinti actele fain frumos iar daca vreodata vei fi oprit si de cei de la arr nu le prezinti actele iti iei amenda doar pt neprezentare si ai scapat si sansele sa te opreasca arr sunt destul de scazute si iti poti asuma o mica amenda...

Comentarii:

A comentat TRAIASCAromania (210 puncte) acum 11 ani ideea asta e cea mai buna pina acum.Mersi de raspuns
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Eu am circulat 2 ani cu motor de 2.5 in loc de 1.9 si nu m-a oprit nimeni!
Daca te opreste iti ia talonul, primesti o amenda destul de mare (dar oricum e mai rentabil decat sa omologhezi noul motor)!
Si va trebui sa pui din nou motorul original pentru a face RAR!
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu dragi conducatori auto.Circulatia pe drumurile publice a unui autoturism care are motorul sau caroseria schimbata si nu este trecut in carte si talon atrage dupa sine DOSAR PENAL
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Eu am cumparat o masina de la cineva acum cativa ani.Avea motorul schimbat dar am descoperit asta la statia ITP.Masina era deja blocata de serviciul RAR,iar baietii de la ITP au chemat imediat politia.A trebuit sa dau o gramada de declaratii,am aratat procesul verbal de vanzare cumparare,la adus si pe proprietarul masinii care a spus ca a schimbat motorul nestiind cum sta treburile prin Romania.Am primit banii innapoi pe masina si el sa ales cu un DOSAR PENAL.Nu mai stiu nimic de el si sincer nu ma intereseaza ce a mai patit