4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Contestare Proces verbal Poli...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Contestare Proces verbal Politie?

Astazi am fost oprit de catre un echipaj de Politie Rurala ,dupa ce am depasit un auto in apropierea unei treceri de pietoni ,fapta sanctionata de catre politisti cu retinerea permisului si amenda .Mentionez ca politisti au stat in masina in apropierea acelei treceri de pietoni la ciupeala si pe mine m-au oprit facand semne disperate cu mana din masina sa opresc ,dupa ce am oprit s-au dat jos si m-au ars .Precizez ca am consemnat in P V ,ca nu am fost oprit regulamentar de catre politist ,si am refuzat sa semnez procesul verbal .As dori sa i-mi dati sfaturi cum sa contest acest proces verbal ,si daca am o sansa sa castig in urma cotestatiei?.
A intrebat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Pai, poate nu te-au oprit cum trebuie, dar video cu fapta ta tot au, iar permisul nu stiu cum ti-l iei tu inapoi.
NO oFFeNSe !!!
..........

Comentarii:

A comentat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani Nu au probe video ca erau de la politia locala ,acestia nu au dotate masinile cu asa ceva ,Singura proba este martorul oprit care nu a semnat nici el procesul doar ia  trecut datele .

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani Nu mai opriti la semnalele ruralistilor si comunitarilor,lasa-ti sa se agite linistiti.

Contesatia se face la judecatorie,vei recupera permisul pe durata procesului.

Comentarii:

A comentat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani Asa m-am gandit sa procedez si cred ca era bine ,nu stiu ce se intampla dupa aceia probabil urma o urmarire ca in filme.
Multumesc de raspuns.
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani nu te urmarea nimeni stai linistit,in cel mai rau caz te dadea prin statie  si daca mai erau echipaje de rutiera pe traseu te opreau.