4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Nu am placutele de inmatricula...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu am placutele de inmatriculare emise de autoritatile straine..ce pot face?

Am de inscris o masina..si documentandu-ma am citit ca am nevoie pt dosarul de la politie in vederea matricularii de placutele de inmatriculare emise de autoritatile straine.. Eu nu am asa ceva..am doar numerele rosii pe care le-a scos cel de la care am cumparat masina..si acelea au fost expirate la data la care am cumparat masina..ce pot face?
A intrebat danyella2008 (210 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ruzicska (9,630 puncte) acum 11 ani Faci o declaratie notariala ca masina a fost adusa pe platforma ,doar ca trebuie sa dai numarul de inmatriculare al platformei,eu asa am facut,m-a costat cam 15 lei.
0 voturi
A raspuns cris25 (630 puncte) acum 11 ani Sal, daca este nevoie, ia o adeverinta notariala de la cineva cu un camion ca ti-a adus-o pe el.
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani Faci cum au spus colegii mai de sus te duci la notar faci o adeverinta cu cineva.....!indicat ar fi sa ai placutele cu nr rosii si dovada,contract de vanzare cumparare cu proprietarul din acte, actele masinii,scoti de la fisc....etc!!(asta valabil inscrierea a masinii in Romania)
Daca o imatriculezi la BG e de 100ori mai simplu si mai eftin!!(iti trebuie doar actele masinii si placutele cu nr.rosii)Succes!!

Comentarii:

A comentat pickachuu (1,040 puncte) acum 11 ani nu merge la bulgari fara nr  ! am patit eu ashea :)
0 voturi
A raspuns danyella2008 (210 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru raspunsuri.
0 voturi
A raspuns badmf2010 (600 puncte) acum 11 ani trebuie placutele si vin insotite de un document din germania e o hartie roz italia verde s.a.m.d
0 voturi
A raspuns danyella2008 (210 puncte) acum 11 ani Pai nu le am ... masina am cumparat-o din piata..unde sa-l mai gasezc pe vanzator si el sa mai ma si ajute...
Am mers la notar..sper sa fie ok