4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Geamurile electrice Skoda Fab...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Geamurile electrice Skoda Fabia 2 ?

Salut , am o Skoda Fabia 2 din 2008 si de vreo luna geamurile electrice din fata au toane cand functioneaza  cand nu functioneaza , pe net am gasit ca ar fi devina calculatorul confort dar mai trebuie ' cica' sa aiba mai multe defecte gen nu mai functioneaza luminile interior , haionul nu se mai deschide, etc . Specific ca geamul de la usa din stanga ( butoane , circuit electric ) nu are legatura cu geamul din partea dreapta , deoarece am demontat fata de usa stanga si am scos toate mufele iar geamul de la usa din dreapta functiona . Va multumesc !
A intrebat www.BigStudioHD.ro (190 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Dar tu pe usa din stanga nu ai comanda si pentru geamul din dreapta?Mai mult ca sigur ai,deci daca deconectezi un buton care actioneaza pe acelasi circuit si ramane celalalt e normal sa mearga.Sunt legate in paralel(comanda pentru geamul din dreapta de pe usa din dreapta si comanda pentru geamul din dreapta din blocul de comanda din stanga).
Vezi ca masinile astea au probleme cu macaralele de la geamuri,se strica.Prima data se verifica daca ajunge curent la actuatorul geamului(motoras) si daca nu sunt mufele exidate.Deasemeni se verifica si butoanele in sine.
Calculatorul de comfort se verifica pe tester,de obicei vine cu mai multe probleme,lumini,inchidere etc dar nu e exclus sa fie inceputul asta cu geamurile.
0 voturi
A raspuns www.BigStudioHD.ro (190 puncte) acum 11 ani Multumesc de raspuns . Curent vine la sigurante , motorasul nu are probleme nici macaraua , sigur trebuie sa merg la tester . Am mai avut o preoblema cu ASR-ul , poate ajuta pe cineva , nu se mai stingea din bord becul si nici nu mai functiona la demaraj , pierdea aderenta . Tot la tester am rezolvat preoblema , cam greu cei drept , nici baiatul cu testerul in fata nu ii dadea de cap , aveam becurile de pe frana arse ( dreapta - stanga ) . Am schimbat becurile si totul a fost OK . Salutari baietilor care incearca sa ajute .