4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Becuri numar led!!(Skoda Fabia...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Becuri numar led!!(Skoda Fabia)

Salut. Caut becuri pentru numar Skoda fabia, sa aiba culoarea aia albastru asa spre alb care sa fie luminos tare. Spunetimi va rog seria becului sau cum gasesc becuri dinalea pentru skoda fabia 1.4 mpi (2001). Si un pret orientativ pentru 2 becuri. Ms.
A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani da nu frate ca eu vreau sa stiu doar seria aia bec smd.....(albastru spre alb) compatibil cu masinutza mea . si ma duc aici la mine sa caut.
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani ceea ce cauti tu adica seria respectiva este C5W . Aceste becuri sunt la aproximativ toate masinile standard si se potrivesc perfect asa cum am si eu la fabia mea tot de 1.4 mpi  . Acum am vazut ca esti din galati ... pai ce poti sa faci e in felul urmator : te duci la un magazin de piese auto si ceri becuri cu led SMD te tip C5W ( din cate stiu cu lumina tare sunt cele de tip superflux care sunt un pic mai scumpe ) . Domnul de la magazin o sa-ti prezinte ce are pe stoc (si in contextul in care are) si eventual ti le va si monta . pe linkul de mai sus poti lua pretul de forma informativa pentru a sti un pret ( mie cele din link mi se par foarte acceptabile ) si in rest nu pot decat sa-ti urez spor la gasit becuri . O seara placuta salut ! .
+2 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Eu zic, ca sunt super ieftine in acel anunt,eu am cumparat de un magazin cu piese de tuning din tg mures acel set cu 50ron.

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Hotie pe fata... eu am dat 7 lei pe un set si le am de 1 an si nu s-a ars niciunul
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Sunt si cu leduri care sunt mult mai ieftine,ale mele is cu 8 smd uri dinalea supreflux sau draq stie cum se numesc,ma rog...asta e...
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani da asa o fii