4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > nu porneste si scrie alarm set...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nu porneste si scrie alarm set?

salut ,am luat un chrysler voyager, de doua saptamani nu porneste dau sa pornesc si imi apare in bord ALARM SET.ce poate fi??nu citeste cipul are cip masina asta? poate sa fie contactu? multumesc..
A intrebat ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Care cip? La ala din cheie te referi? Daca da (are asa ceva), in mod normal apare un martor verde cu o cheie pe el in bord, in timp ce dai la automat. Oricum, acel "alarm set" pare dubios ca sa fie ceva cu cipul. Masina are impresia ca incerci sa o furi. Acuma sunt unele chestii de incercat. Ia incuietorile pe rand (si stanga si dreapta) si deschide/inchide masina de cateva ori cu cheia in yala. Daca nu merge, capota sus, scoate siguranta nr 28 si asteapta cam 25-30 de minute. De preferat sa o schimbi. Bagi alta siguranta in locul ei si incerci daca porneste. Daca tot aceeasi problema o ai, blocheaza toate usile, manual din interior, apasand pe butonasul fiecarei usi (nu stiu cum ii spune acuma repede) si apoi descuie masina din exterior cu cheia.

Comentarii:

A comentat ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani mersi mult..acuma vad ca porneste dar sigur o sa ma lese iar...cand ma lasa fac ce miai spus si te voi anunta mersi enorn..
+1 vot
A raspuns florian bucur (200 puncte) acum 9 ani Scoate mufa de la ceasuri apoi o sa porneasca. Problema o sa revina la un moment dat. Calculatorul crede ca vrei sa o furi si taie alimentarea.  Verifica contactorii de la usi si capota.
Spor !