4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Probleme instalatia GAZ !?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme instalatia GAZ !?

Salut . am o "dacia" supernova 1.6 carburatie .   pana acum 2-3 zile toate bune si frumoasa . cand intr-o dimineata cand sa pornesc masina . nu mai porneste  electrovalva GPL( cea de la butelie)  stie cineva care poate fi cauza??
A intrebat alonsso21 (210 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani La instalatia de gaz nu ne bagam cu surubelnita. Cat mai repede la un service autorizat!
0 voturi
A raspuns alonsso21 (210 puncte) acum 11 ani de ce?/:)  mult mai periculoasa este benzina decat  GPL . care este periculos doar in spatii inchise .

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Presupune ca esti fumator si esti intr-o hala unde sunt 2 masini,una benzina una benzina plus gpl.Care dintre ele ai alege sa aiba o fisura in rezervor?Sunt instalatii care nu se preteaza la mentanta de incepatori sau in service de la colt.Asta daca tii la siguranta da.
Cat despre electrovalva,cate motive pot fi ca sa nu porneasca:
1.E blocata.
2.Nu are curent.
3.Din motive de siguranta a ramas inchisa.Asadar,verifica cablurile care merg la ea,apoi electrovalva in sine si apoi daca sunt probleme cu instalatia.Daca insisti sa o faci tu,umbla pe acolo in spatiu deschis si fara surse de foc sau temperatura.