4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > probleme la un peugeot boxer d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme la un peugeot boxer din 2007?

buna ziua am un peugeot boxer din 2007 acum doua zile am duso la service la iasi (peugeot)nu mai pornea deloc ,dupa 2 zile miau dat masina cu problema ..motorina in calculator absorbita de firele ce ies din capul regulatorului de presiune motorina,de pe pompa,miau scos zic ei ca un pahar de motorina din calculator  au lipit ceva la loc pe acolo si gata a pornit ... ok totul bun, masina a mers doua zile iar acum porneste dar se opreste ori in mers ori la relanti si iar pornesc merge 2 km iar se opreste ...stie cineva ceva de asta cred ca inebunesc...la oprirea motorului face ca o cloncaneala dar porneste iar pentru 2-3 km si de multe ori se opreste brusc in nas fara vlaga.
A intrebat sorintoader72 (310 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
De obicei se inlatura cauza si se repara efectul.
In cazul tau,regulatorul de presiune trebuia schimbat sau lipit(slabe sanse sa tina)in asa fel incat sa nu mai iasa motorina.
Eu zic sa mergi din nou in service,daca ai cum sa faci acasa e mai bine,rezolva problema scurgerilor de motorina si nu mai circula intre timp,e destul un scurt circuit in ecu si apoi va trebui schimbat.
0 voturi
A raspuns sorintoader72 (310 puncte) acum 11 ani

editat de sorintoader72 acum 11 ani

salut.regulatoru a fost schimbat la ei in aceiasi zi nu l-au mai pus tot  pe ala,de lipit au lipit in calculator cate ceva zic ei,am pus si alt regulator de la o alta masina in functiune dar efectele sant aceleasi se opreste la scurt timp dupa ce o pornesc...maine merg la srvice (peugeot iasi) iar o sa anunt care era problema multumesc.
0 voturi
A raspuns sorintoader72 (310 puncte) acum 11 ani am rezolvat problema tot din calculator era am duso in alta parte sa-mi schimbe calculatorul...la cineva care cu adevarat stie sa repare  astia la peugeot iasi mi-au luat banii degeaba,800 de lei pentru doua zile de functionare,asta e viata la noi in tara asta de doi bani...va salut pe toti si sa n-aveti probleme de genu niciodata.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In ce sens a fost ecu?Aveai scurt in el?Sau inca avea motorina in interior si s-a ars in final?
0 voturi
A raspuns sorintoader72 (310 puncte) acum 11 ani Da era totul umflat de motorina si nu a mai avut ce face cu el de aia a trebuit sa iau altul si sa inlocuiasca toate datele pentru acesta.