4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Probleme Pornire Peugeot Boxer

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme Pornire Peugeot Boxer

va salut inca odata , revin  cu o alta problema .. desi imi este rusine sa tot cer ajutor.. de cateva zile bune .. mi sa intamplat sa nu imi porneasca masina ca de obicei .. adica la prima cheie dimineata .. imi invarte vreo 10 secunde..(aproximtiv,poate mai mult) da semne ca vrea sa porneasca dar totusi nu vrea .. pana nu ii dau 2..3 chei! am dedus eu ca ar fi supapa aia de sens ce tine motorina sus .. si are pompita aia de cauciuc.. am schimbat`o la fel imi face , am verificat bujiile ..functioneaza. care ar fi problema ? mecanicu lucra doar din  10 ianuarie .. si mie frica sa nu se strice ceva la masina .. deja da semne ca se strica electromotoru! ms aniticipat va rog am nevoie de ajutor! :) (peugeot boxer 1.9 diesel, an 2000)
A intrebat Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani rectific .. "am verificat bujiile" ..cu 2 fire .. si un beculet  becu se aprinde si se stinge.. n-am ajuns la toate 4.. am verificat vreo 2 mai sigur. da ca puteti sa imi spuneti cum as pute asa le verific care functioneaza si care nu v-as fi recunoscator. multumesc

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Se verifica bujiile punctual fiecare in parte. Alimentarea este comuna prin punte la toate 4.
Care este calitatea motorinei?
Cand a fost schimbat filtrul carburant ?

Comentarii:

A comentat Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani turbojack , stiu ca tu esti cel mai de seama sa imi dai un raspuns bun, mi-am cumparat 2 bujii astazi urmeaza sa le verifice un electrician sa vada care nu lucreaza. 1 sigur nu lucreaza , dar ce vreau eu sa spun ca daca nu e aia problema care ar putea fi ? poate sa nu porneasca din cauza filtrului ?
0 voturi
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani filtrul carburant l-am schimbat prin iulie.. am facut in jur de 10000 cu el .. poate mai mult , calitatea motorinei e normala alimentez de la omv .. rompetrol, eu am verificat bujiile nu fiecare in parte ca trebuie sa demontez capacu ala mare si nu ajung la fiecare in parte , totusi .. da ca ele primesc curent asta inseamna ca se si incalzesc ? sau da ca primesc curent.. ii posibil ca nu incalzesc din cauza ca nu sunt bune ? inainte imi pornea la prima cheie destul de bine , dar dupa ce pornea intrerupea un pic si afuma albastru pana se incalzea. ma gandesc ca orice fel de problema ar fi avut sa agravat si de acolo se trage.
–1 vot
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani Problema rezolvata! o bujie a fost problema.ms tuturor