Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Martor bord?

Am un passat B5 1.9 TDI din '99. La masina mi se aprinde in bord martorul cu masina si o cheie, se poate vedea in poza atasata. Problema e in felul urmator, dupa ce pun contactul se aude un sunet continuu, pornesc masina si imediat moare motorul, din ce cauza se intampla asta?

Imagini atasate

A intrebat vladdd (13,540 puncte) acum 11 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat lucian2493 (100 puncte) acum 6 ani salut, ai rezolvat problema cu martorul  ( masina + cheie) ?   am si eu un bettle si am acelas martor in bord, e in strainatate si zice ca nu i-a pornit,  dupa 2 3 incercari a luat-o ...

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns voxy1 (5,710 puncte) acum 11 ani incearca cu cheia de rezerva ori e cipu ori imobilizatoru

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 11 ani face la fel cu ambele chei
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani In caz ca iti e ok cipul din cheie atunci problema e urmatoarea.
Cand iti mai face figura asta misca volanul(sus-jos, si pe adancime) si dai cheie dupa aia.Daca porneste atunci  nu face contact calumea mufa de pe imobilizator(la contact).
Trebe date jos plasticele dintre bord si volan.Adica plasticul superior si inferior.Posibil trebuie sa dai jos si volanul,cel putin eu la audi a4 b5 a trebuit sa dau si volanul jos ca sa pot scoate plasticul superior,dupa care scoti mufa ce merge la imobilizator, dai du spray de contacte in ea si in  mufa de pe imibilizator dupa care il pui la loc si remontezi tot.
Daca nu iti porneste deloc atunci pui vag-com ul si stergi eroarea data de imobilizator si porneste 100% pana face din nou figura.
Incearca prima data faza cu miscatul volanului,in caz ca nu porneste atunci sterge eroarea cu vag-com.ultima optiune sa fie cea cu desfacutul plasticelor.
Bafta!

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 11 ani

editat de vladdd acum 11 ani

o sa incerc si ce ai zis tu, momentan incerc ceva ce am citit pe vw forum. sa las contactul pus intre 60 si 90 de minute, si apoi ziceau ca o sa mearga...
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Martorul reprezinta o problema de imobilizator.Reparatia poate fi destul de costisitoare, incat mai bine se alege varianta e "immo off" , suficient sa gasesti un electronist in auto.