4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Buna ziua am un golf 4 1.4 16v...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Buna ziua am un golf 4 1.4 16v si am probleme cu bateria ea fiind de 77ah rombat ce baterie imi recomandati ???

golf 4,1.4 16v,baterie
A intrebat xside (990 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani depinde de cati banuti dispui tu... ceva low buget iati o caranda de 62ah - 190 de lei daca vrei ceva mai bun iati un bosch de 65ah..
+2 voturi
A raspuns bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani Salut!sa inteleg ca vrei sa schimbi bateria!
Iti recomand VARTA!
Iar pt motorizarea ta 50-60ah!
bafta!
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani schimba bateria numai daca esti sigur ca ea este de vina. de cat timp o ai?de obicei cand vine frigul si are ceva ani(3-5) incepe sa nu mai invarta si trebuie schimbata. daca tu ai bateria noua(0-1ani) problema poate veni din alte parti
daca vrei doar o baterie iti poti lua si caranda ca este ieftina si face treaba super buna, mai ales ca ai benzinar.daca dispui de bani mai multi mergi pe bosch,.
bafta!

Comentarii:

A comentat xside (990 puncte) acum 11 ani Buna nu vreau so schimb inca problema e ca masina pe timp de iarna sta in garaj si o pornesc la cateva zile cam 6-7 zile si acuma cu sarbatorile am uitat de ea si a stat ne pornita cam vreo 2 sapt si cand so pornesc bateria moarta.Am luat bateria am puso pe redresor cam 2-3 ore si era deja verde beculetu din baterie am puso pe masina si a pornit fara probleme la sfert de cheie sa zic asa acuma am luat bateria in casa la caldura,daca se descarca si asa inseamna ca trebe schimbata nu ?
0 voturi
A raspuns cotyka30 (760 puncte) acum 11 ani verifica consumul cand inchizi toate pe masina la un electrician ok daca nu chiar tu cu un multimetru, dupa ce inchizi toate pe masina doar cu capota deschisa, scoti borna minus daca nu ma insel, daca nu sa ma corectati- se pune multimetrul p amperi si trebuie sa aiba maxim 0,5 amperi consum de curent, daca e mai mare e un scurt undeva care o descarca, sigur. benzinarul in mod normal porneste ff usor..
ai consum mai mare de 0,5 intre borna si cablul masinii, simplu, scoti sigurantele pana scade si inseamna ca ai gasit sistemul defect.
 de cele mai multe ori vw are belele pe la plafoniere, daca le lasi sa se inchida ele...de la umezeala fac scurturi, am patito la un audi p vreme umeda imi descarca bateria...
intai verfica, nu lua alta baterie fara sa fii sigur ca si p aia o descarca!!!

Comentarii:

A comentat xside (990 puncte) acum 11 ani Multumes maine voi incerca si voi vedea cum sta treaba
0 voturi
A raspuns cotyka30 (760 puncte) acum 11 ani apropo am avut p benzinar o varta de care a tinut 7 ani cu ea am dat masina si nu dadea semne de oboseala. la diesel intr-adevar daca se fac drumuri scurte tine mai putin bateria.