4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > daca am mers cu masina fara ul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Daca am mers cu masina fara ulei si sa oprit motorul singur,ce sa intamplat?

Buna.Am si eu un Opel Corsa si iam dat la cineva sa mearga cu ea la ski si i sa aprins becul la ulei si nu a oprit.cam dupa 5 km sa oprit masina brusc.Tot uleiul la aruncat afara.motorul se invarte dar nu porneste si pompa servo nu se mai invarte.ce problema ar fi.va rog daca puteti sa-mi raspundeti.
A intrebat domenic (70 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Motorul s-a facut praf...
Daca se invarte nu s-a calat.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani domenic cauzele ar fii: chiuloasa facuta praf,bloc motor,semeringuri,pistoane,ax cu came,culbutori...cel mai bn e sa duci masina intr-un service si acolo vei stii exact..
0 voturi
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 12 ani nu stiu daca mai are rost sa-l demontezi, pt ca te costa manopera destul de mult ca sa afli ca ai nevoie de un motor sa-l inlocuiesti si motorul cumparat trebuie sa aiba exact initialele de pe blocul tau original, altfel nu ti-l accepta R.A.R -UL , in concluzie alt motor
+3 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Motorul trebuie desfacut obligatoriu si constatate avariile. Asta se face intr-un service, bineinteles.
Eventual, se cauta vreun motor de pe la dezmembrari.

Si zi-i prietenului tau sa se duca sa predea permisul la politie si sa treaca la bicicleta, daca nu stie macar atata lucru, sa opreasca imediat motorul si sa verifice joja, atunci cand se aprinde martorul rosu al uleiului.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani cum a spus si colegu vezi mai intai ce pagube ai,daca nu iti poti lua un motor iar in romania te costa cam 10 mil rar in austria chiar nush..!
+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Motor nou.Costurile reparatiei depasesc cu mult costurile unui motor SH.
+1 vot
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Cand i s-a aprins martorul de ulei, de ce nu a oprit motorul si nu a verificat joja? Este corect ce au spus si ceilalti, motorul va trebui  desfacut si trebuie trasa concluzia, daca mai poate fi salvat acel motor ori este necesar unul nou.  
O zi buna!
0 voturi
A raspuns 740e38mmt (1,660 puncte) acum 12 ani asa am patit eu cu un vento..i l-am dat unei prietene si ma sunat k sa oprit moturul..cica a si scartait inainte sa se opreasca:))..si avea doar cuzinetii parca se cheama nu mai stiu..bucatzile de metal care freaca pe ardore..dusi atat..adica dupa ce i-am schimbat a mers..vezi si u!!
0 voturi
A raspuns danytm (140 puncte) acum 12 ani Salut am un Audi 80 1.6 benzina pp si azi cand mam dus sa o pornesc mi sa aprins becu de la ulei ...am oprito iar acum seara mam dus iara mam gandit ca si-a revenit ,am pornito sa aprins becu iar in timp ce era motoru pornit  sa stins si iar sa aprins becu ....oare sa fi patit ceva motoru pentru ca am pornito?

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani tu poate doar ai un nivel mai mic de ulei in baie....verifica asta cu motorul rece...