4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce imi merge intrerupt la r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce imi merge intrerupt la rece ?

Salut, detin un golf 6 2.0tdi 110cp 2010, si la rece imi merge intrerupt dar dupa 10min isi revine. Cand este rece relanti-ul sta la 1100 si cand ajunge la 800 incepe si merge gen in 3. Am fost cu ea la service pt injectoare si mi-au spus ca ele merg ok doar ca am o fluctuatie mai mare (Presiune rail valoare reala: 27200kPa) si ca normal trebuie sa. Fie intre nu stiu cat si sa nu scada de nu stiu cat. -0,2mg, 0,0mg, 0,2mg, 0,0mg acestea sunt valorile pe injectoare. Ma poate ajuta cineva cu o informatie va rog, Mecanic bun in bucuresti?

Imagini atasate

A intrebat fabiandinuro (170 puncte) acum 6 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Valoarea corecțiilor injectoarelor este bună. Se trebui verificat presiunea în rampă la rece, când face probleme. Ar putea fi regulator de presiune rampă

Comentarii:

A comentat fabiandinuro (170 puncte) acum 6 ani Cei de la bosch (service injectoare) mi-au schimbat (0281002858 VENTIL REGLARE PRESIUNE) ,imi ceruse 1200lei si dupa au vazut ca nu este din asta a puso pe a mea inapoi. Deci asta este una si aceiasi cu ce spui tu?
A comentat autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Din scurta descriere făcută de dv., acel regulator mi-a venit în minte. Senzor de presiune rampă au verificat? Mufa la senzor face contact perfect?
Sunt mulți parametri de analizat, presiuni, temperaturi, turații..., în timp real, pentru a putea trage o concluzie corectă.
Un service Bosch ar fi trebuit să vă dea răspunsul final
Injectoarele le-au probat pe banc?
A comentat fabiandinuro (170 puncte) acum 6 ani Injectoarele au spus ca nu este cazul sa le dea jos findca merg ok, si sa nu platesc aiurea 600lei, oricum astea nu se repara si daca e ceva trebui cumparate noi...asta au spus ei, o sa ma intorc inapoi la ei sa o tina sub supraveghere.
Multumesc mult de tot
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Te trimit la un mecanic bun in otopeni daca esti in apropiere !
0 voturi
A raspuns fabiandinuro (170 puncte) acum 6 ani Stiu pe cnva in otopeni mecanic la midocar si nimic ... dami o adresa cva sa incerc si acolo