4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce merge intrerupt?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce merge intrerupt?

salut baieti! detin un fiat punto, 2001 1.2 16vsi ieri cand am pornit masina am observat ca merge intrerupt! am verificat fisele si am observat ca una nu functioneaza, deci din cauza asta sa mearga in 3 pistoane! am masurat fisa apoi imi arata ca am o tensiune pe ea, deci s-ar putea sa fie din bobina sa nu mai transmita curent pe iesirea aia?
A intrebat damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 10 ani salut. incearca sa inlocuiesti fisa respectiva. daca era sa nu dea curent de la bobina nu iti dadea curent la nici una din cele 4 fise. cel putin asta e parerea mea. sa vedem ce zic si colegii.

Comentarii:

A comentat damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani am schimbat si fisa si tot degeaba, eu am crezut ca s-ar putea arde doar iesira aia si akm daca nu e de la bobina de unde ar mai putea fi? adica ce comanda s-ar mai putea arde ca sa nu-mi vina curent exact pe fisa aia?
A comentat damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani chiar nu mai are nimeni nici o idee? nici un sfat? m-ar ajuta orice
0 voturi
A raspuns Steeg (1,190 puncte) acum 10 ani bujii ude. scoate-le si sterge-le cu o carpa uscata si pune-le inapoi. poti incerca sa le pui si diferit fata de cum erau(ma refer la ordinea lor). asa poti vedea daca una din ele nu functioneaza.

Comentarii:

A comentat damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani ms pt raspuns si am scos bujiile care nu au o luna de cand le-am schimbat, le-am curatat tot la fel, o sa merg sa fac o diagnoza ca sa fiu sigur, macar daca dau un ban sa stiu pe ce il dau
A comentat Steeg (1,190 puncte) acum 10 ani asta ar fi fost cea mai ieftina varianta. daca rezolvi problema sa scrii aici si care era. numai bine!
A comentat damian5 (3,600 puncte) acum 10 ani am rezolvat-o pana la urma, era bobina stricata, multumesc pt raspunsuri