4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu mai porneste masina d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu mai porneste masina dupa ce am lovit bordura?

Asnoapte din cauza ca s-au murdarit farurile nu am observat o bordura si am incalecat-o intai cu roata din fata stanga apoi cu cea din spate, motorul nu s-a oprit.. dar dupa ce am oprit sa vad daca am strambat janta masina nu a mai vrut sa porneasca. Motoru invarte tot, are curent, ce ar trebui sa fac? Acum porneste doar impinsa. Masina este VW Polo 1.4 benzina din 2001 cod AUD.

A intrebat charonlrrh (160 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Verifica IFS.ul,posibil sa si sarit de la loc si sa iti taie benzina.Cand pui contactul se aude pompa?Iti vine benzina cand dai la automat/pui contact?

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani daca porneste numai impinsa s-ar putea sa ai probleme legate de baterie sau distributia sarita. Am patiit la un Citroen 1.6 benzina tot asa. Era iarna, a pornit ok la prima cheie apoi nu a mai vrut numai impinsa. Problema era la cureaua de ditributie caruia i s-au rupt cativa dinti
0 voturi
A raspuns charonlrrh (160 puncte) acum 10 ani Am pus testerul pe ea si nu a dat nici o eroare.
Am reusit in cele din urma sa o pornesc cu cabluri de pornire. Am dat o tura prin Bucuresti pe timpul noptii si cu cat mergeam mai mult cu atat se diminuau luminile de la bord si farurile, care consumau bateria.
Banuiesc ca ori e alternatorul ori a sarit vreun cablu de la alternator la baterie. Bateria o am varta si are 1 an jumatate si avand in vedere ca totul s a intamplat dintr-o data si nu a dat semne ca ar fi avut probleme din timp....nu este de vina ea.
Initial am cumparat niste cabluri de pornire din hypermarket de 40 ron, nu am reusit nimic cu ele noroc ca a venit un vecin cu unele vechi da adevarate si a pornit la prima cheie. Cu alte cuvinte sa nu faceti aceeasi greseala sa cumparati cabluri din vreun supermarket, hypermarket ca dati banii degeaba.