4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce nu porneste la cald moto...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu porneste la cald motorul?

salut am un ford focus 2 1,6 tdci din 2007 si am o problema cu pornirea la cald de ex dimineata porneste la sfert dupa ce se incalzeste motorul si opresc dupa zece min vreau sa pornesc si nu reusesc motorul invarte numai cat nu porneste daca stau 5 min si nu mai dau la automat o ia la sfert oare ma puteti ajuta cu vreun rasp mentionez ca am schimbat electromotorul ,pompa de inalta presiune ,calculatorul de la motor si tot asa face in rest merge ceas masina dar la problema asta nu-i dau nici cum de capat...astept vreun raspuns
A intrebat paul.beudean (120 puncte) acum 9 ani in categoria Motor

editat de paul.beudean acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns MihaiS (230 puncte) acum 9 ani Sensor impulsuri arbore cotit. Este posibil ca la temperatura sa nu mai "functioneze" corespunzator.

Comentarii:

A comentat Sierbu (100 puncte) acum 3 ani Salut , am un Passat 1.9 116 cp ,an 2002 și nu îmi mai pornește dacă opresc motorul și este cald pana nu îi rece , ce poate fi?
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani La VAG este un senzor de temperatura pe volanta. Daca este defect masina porneste mai greu, mai exact numai functioneaza la aceea temperatura cum ar trebui sa functioneze normal.
Diagnoza !!!
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani cum ziceau si colegii, posibil sa fie senzorul de pe arbore dar nu e exclus ca sa ai probleme legate de imobilizator. Aveam o problema de genul acesta la un BMW 520d. La cald nu pornea. Daca o puneam la umbra nu aveam treaba. Problema era de la cititorul de pe contact. L-am schimbat si a mers. Poate si la tine e la fel