4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce scoate fum negru relanti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

De ce scoate fum negru relanti oscilant si consum mare bmw e36 320i?

salut tuturor.am un bmw e36 320i 1994.de doua saptamani am o problema ce nu o pot rezolva in nici un sevice din spania.toti au pareri diferite.ba chiar schimbarea motorului.PROBLEMELE SINT URMATOARELE. 1 Relantiul oscilant cu valva relanti conectata iar cu valva deconectata relantiul este normal. 2.Fum negru pe esapament bujii afumate consum enorm miros de benzina pe esapament rateuri in admisie + ca am gasit benzina in ulei.Cu toate acestea mentionez ca porneste la prima cheie si are putere motorul.Astept un raspuns din partea voastra a celor care sau confruntat cu asemenea probleme si a celor care au experienta in domeniu.De doua saptamani stau prin sevisuri si nu au habar nici unul.
A intrebat Ferdinand74 (2,970 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani salut, daca nu ai schimbat sonda lambda schimbo sigur este ea de vina ,si eu am avut un e36 din 92 18i si asa aveam si eu rateu consum mare relantiu oscilant , am schimbat sonda si gata , ,si pti sa vezi bujii, debitmetru aer, fise, regulator relantiu, verificale,, succes..

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani curata si clapeta acceleratie
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani "FUMUL NEGRU:
Masina scoate mult fum negru: Prea mult combustibil, amestec prea bogat, prea putin aer.
Cauze probabile: probleme cu alimentarea, injectoare, carburator, prea putin aer la alimentare, filtre, turbo, etc."

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani carburator la bmw?turbo? nustiu ce sa zic, dar eu cred ca are de aface consumu cu bujii ,fise,debitmetru,sonda lambda,, daca tu vrei schimba turbo ca poate rezolvi problema cu consumu ,si oscilatu,oscilatu poate fi din sonda lambda ,bujii,fise,senzor clapeta acceleratie,clapeta acceleratie poate are joc clapeta,si mai poate fi senzoru ala de apa care mege la ECU,de sub galerie!!!! salut
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani sonda regleaza combustibilul si debitmetru aerul,un din ele este dat peste cap
0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Din 5 masini pe care le-am avut pana acum la 4 am schimbat bobinele,toate 4 cu relanti oscilant si rateuri in sarcina,printre care era si un e36 325 vanos care avea aceleasi simptome descrise de tine.
Am schimbat bobinele,am curatat clapeta accel am schimbat bujiile si sonda lambda si mergea ok....pentru ceva timp...dupa care am schimbat masina pentru ca am cedat nervos,mai bine faci si tu la fel sau schimbi motorul ;).